Dobrý den, chystám se do Itálie pracovně na 7 dni. Mám jet přes Dačice, tam vezmu zboží a přes Slavonice přes přechod. Mám prosbu jaký je to přechod? Něco jako dolní Dvořiště? Také je tam hned na hranici benzínka? Musím natankovat hned před hranici a dolní Dvořiště mi vyhovovalo nejlépe i co se týče koupení dálniční známky do Rakouska. Bohužel tentokrát musím jet jinudy viz foto. Děkuji
Ano, ve Slavonicích samozřejmě benzín bez problémů natankujete, stejně jako na sousedním přechodu Nová Bystřice. Ale přímo v Rakousku je palivo stejně drahé jako v ČR, někdy i levnější. Opravdu bych z toho nedělal vědu.
houbes*
Děkuji pojedu tamtudy poprvé, tak se bojím nějakých komplikací. Nazpátek už pojedu klasiku Salzburg - České Budějovice.
Neznám Slavonice, neznám Dvořiště, ale mrknul jsem na seznam mapy a vidím střechu zavřený barák. Něco podobného, jako je ve Valticích. Nějaká benzinka určitě bude ve Slavonicích nebo někde okolo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.