Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slavonice přechod do rakouska

Od: houbes* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chystám se do Itálie pracovně na 7 dni. Mám jet přes Dačice, tam vezmu zboží a přes Slavonice přes přechod. Mám prosbu jaký je to přechod? Něco jako dolní Dvořiště? Také je tam hned na hranici benzínka? Musím natankovat hned před hranici a dolní Dvořiště mi vyhovovalo nejlépe i co se týče koupení dálniční známky do Rakouska. Bohužel tentokrát musím jet jinudy viz foto. Děkuji
Slavonice přechod do rakouska
Slavonice přechod do rakouska #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, ve Slavonicích samozřejmě benzín bez problémů natankujete, stejně jako na sousedním přechodu Nová Bystřice.
Ale přímo v Rakousku je palivo stejně drahé jako v ČR, někdy i levnější.
Opravdu bych z toho nedělal vědu.
houbes*
hodnocení

Děkuji pojedu tamtudy poprvé, tak se bojím nějakých komplikací. Nazpátek už pojedu klasiku Salzburg - České Budějovice.

hodnocení

0x

Promiň, ale ty nemáš Google? Ten ti řekne o Slavonicích úplně vše.

doplněno 28.10.19 11:11:

Co nad zlato! Ještě lepší!

houbes*
hodnocení

Rada nad zlato ;)
houbes*
hodnocení

Bohužel satame, nečteš zadání otázky. Kolikrát zkušenost a rada je lepší než ten tvůj googl :)

figurek*
hodnocení

0x

Neznám Slavonice, neznám Dvořiště, ale mrknul jsem na seznam mapy a vidím střechu zavřený barák. Něco podobného, jako je ve Valticích. Nějaká benzinka určitě bude ve Slavonicích nebo někde okolo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]