Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám rád holku nejlepšího kamaráda

Od: solram odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

já se chci jen vypovídat. Vím co mi každý řekne. Ale já od první chvíle co jsem viděl kamarádovu holku tak ji mám velmi rád a miluju ji. Ona na me byla moc hodna podporovala me i kdyz jsem si vubec neveril nedarilo se mi v praci a jinde. Byla to dobra kamaradka. Jenze ja ji to sice napsal ze ji miluju ale osobne sem vzdy delal jakoby nic a pak uz sem ji napsal i zahral na piano co k ni citim a citil sem se blbe vuci tomu kamaradovi a bylo to i na ni moc a ona me hrube odbyla ja jsem pak napsal tomu kamaradovi ze a nadaval jim oboum a rekl sem mu ze mi blbne hlavu uz dlouho a at ji kopne nekam a vzapeti jsem zacal brecet a napsal sem mu ze ji mam rad at se na me nezlobi. Jenze ja pak z toho mel asi i bipolarni poruchu mel sem manii a pak sem mu i nadaval jak se to k ni chova a oni si to pak se mnou i jeli vyrikat ale nebyl sem nastesti doma a pak me odvezli na psychiatrii a ja byl byl mesic. Nadaval sem i rodine : (Ja jsem ji po roce napsal ona psala hezky normalne jak se ma i by sla na mou narozeninovou oslavu ale on samozrejme byl proti ignoroval a rekl sem ji ze jemu asi vadi jak ji mam rad ale ze mu to nemuze vadit kdyz me nikdy nechtela. , A ja ji rekl ale vzdyt ja se te ptal nez sem zcvoknul jestli ke mne neco citis ze mam ten pocit a ona odpovedela "co po mne chces je to tvuj kamarad". A pak mi psla ze me nemiluje. A ja na to ale dyts mi napsala ze me mas rada. aona ze to bylo predtim : (a ja na to a co jako cekala ze to pro me bylo tezke. A kdyz sem se ji zeptal proc on se se mnou nebavi tak mi rekla ze ji videl trapit a brecet ze ji ma rad. Ona mi strasne chybi. A taky rekla ze se toho stalo hodne a ze jsem sam rekl ze pochopim kdyz prijdou az za dalsi rok na oslavu : ( (Ja mam strach ze o ni prijdu. Byla to moc dobra kamaradka a on nejlepsi kamarad : (co mam delat : (ona me pak blokla kdyz jsem ji rekl ze se se mnou on nebavi protoze vi ze ji mam strasne rad a miluju ji od zacatku. Ale rikal sem ze mu to nemuze vadit kdyz me ona nechce a kdyz sem se ji zeptal proc on se se mnou nebavi tak rekla ze protoze ji videl brecet a trapit a ma ji rad. a ja pak brecel a psal jim oboum ze to neni spravne ze mi zalezelo vzdycky na obouch. A pak si se mnou zacal postupne psat on. Neodmitl pozvani na badminton jen se mu do toho nechce. Rekl sem mu jestli me nema rad at mi to rekne a dam mu pokoj. Ja se te holce potrebuju omluvit obejmout ji : ( ( (co mam delat prosiiiim. Ja jsem ji rekl at chcipne pica. Ale to jen proto ze jsem se dlouho trapil. A ona me holt vcas nezastavila a nerekla mi ze sem jen kamarad pro ni. Ja teď nevim jak s nima navazat kontakt. Jestli ji mam fakt dat cas. Ja mel byt rad ze si se mnou psala teď po roce zas. A ne na ni vypalit ze ji miluju od zacatku kreten. Ale to prece stejne vi: (Chci ji koupit pranicko k narozeninam a dorucit ji to osobne jen ji obejmout a jit je to blbe? Ja ji napsal naposledy jen ze mi moc chybi a ze jsou oba dva pro me jako moje rodina. Ona si to cte ale neodpovida. Prosim neodsuzujte me ja ji mam tak strasne rad ze to ani neni mozne. Ja vim ze musim mit nejake zajmy ja jen o ni nechci prijit ona na me byla moc hodna byla to super kamaradka.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Už jste toho pokazil dost. Dejte jim pokoj oběma. Za kamaráda Vás nechce ani jeden a tomu se vůbec nedivím. Protože kamarádi se k sobě takto nechovají! Měl byste to respektovat a nesnažit se neustále plést se jim do života. Odradil jste je svým chováním. Tak už toho nechte!

okzt
hodnocení

1x

Proč se mezi ty dva stále motáte. Líbit se vám může, ale má přítele, tak co je na tom k nepochopení. Navíc jste si je svým chovním znepřátelil a to vám oba dva dost pomohli. Proč jí chcete zase něco psát a objímat ji. Nechte je žít.

hodnocení

1x

I když to, co napíšu asi nechcete číst, tak Vám to stejně napíšu. Myslím si, že dokud (pokud) se Vaše psychické obtíže nezlepší (dlouhodobě) natolik, aby jste dokázal dostatečně "ovládat" svoje chování a vyjadřování (tedy nejednat přehnaně impulsivně a emotivně), tak byste je neměl kontaktovat. Na základě toho, jak jste Váš problém popsal, si myslím, že máte nejen bipolární poruchu, ale i možná (částečně) paranoidní poruchu nebo nějaké silné nutkání něco udělat nezávisle na okolnostech, např. osobně doručit přáničko po tom, co jste jim řekl. Problém je to, že máte pocit, že oni by měli zcela pochopit vaše jednání a chování a odpustit. I když to pro Vás možná bude těžké, tak byste měl Vy pochopit, že tím chováním, které jste popsal, jste Vaše vztahy hodně zhoršil a snaha sejít se a obejmout kamarádku rozhodně není něco, co by ty vztahy zlepšilo. Měl byste se omluvit nějak písemně a nechat plynout čas a až po dostatečně dlouhé době, pokud budete psychicky vyrovnanější, je případně někam pozvat.

Vztahy mezi lidma, to není jako např. počítačová hra, že zapnete hru znova a můžete hrát zase od začátku. Zhoršené vztahy mezi lidmi se mnohdy dají napravit jen částečně a za dost dlouhou dobu.

solram
hodnocení

Děkuji moc za další odpověď. Víte já jsem jim rok vůbec nepsal prostě jsem věděl, že jsem to celé pokazil. Můj problém je, že teď jsem týden doma a nechodím do práce a tak mám tedy moc času na přemýšlení a sebelítost. Jinak tím peklem, kterým jsem si prošel a sebral jsem se (dalo mi to zabrat tak pul roku nez jsem vubec sel do prace nejake), tak me to posililo a jsem ted na vsechny hodnejsi ale zaroven delam i tezkou praci na premysleni docela. A maji me v praci radi, Driv me v praci vyhazovali a nikdo se mnou nechtel nic mit. Ja nevim co jsem komu udelal mel jsem proste nejake spatne mysleni neveril jsem si a myslel sem si o sobe ze jsem spatnej a pak me tak vnimali i ostatni,) Ja spis asi potrebuji vyhledat terapii abych o tom s nekym mluvil. Ale hlavne potrebuji chodit do prace a mit zajmy a když jim dam dost casu a nebudu na ne tlacit, tak proste doufam ze to bude nas vztah moc krasny a budeme si verit a podporovat se vzajemne. Ale v zivote se tedy deji ruzne veci jak vidite. Tohle je velmi smutne. A v praci by ani nikoho nenapadlo ze jsem mel nejake problemy driv si myslim :( Ja verim ze jeste neni pozde napravit to jen s temi nejlepsimi prateli co me fakt meli radi, kdyz uvidi a uciti ze je mam rad opravdu a mam ty nejlepsi zamery. A take se snazim samozrejme poznat jinou holku, on ten kamarad by taky rad kdybych mel jinou pak bych se tak neupinal na tamtu. Ja jsem stastny ze se on se mnou bavi a hraje se mnou hru co jsme hravali driv. Vy si myslite ze si clovek nezaslouzi druhou sanci v tomto pripade? Kdyz cely zivot jsem byl na ne hodny on mel taky zdravotni problemy s hlavou mel nador.. a ja i kdyz uz predtim jsem ji mel rad vzdycky jsem ho podporoval ptal se na jeho zdravi. A nepral bych mu nikdy nic spatneho. A take jsem mu rekl ze tedy bych moc rad vidal jen jeho bez ni a chodil s nim treba na kolo. Aby videl ze jsem v pohode.

Děkuji moc ještě jednou ze si mohu popovidat. Ono kdyz tyden lezite jen doma v posteli a nudite se tak se mi nedivte ze mam nutkani brecet a litovat toho co jsem udelal. Kdyby vy jste vedel jak ja toho lituju. Ale ja jsem jen clovek a ne stroj. A taky se me ptal odkud vim jestli mi zase nehrabne. To me moc zamrzelo. Jeden pitomy zkrat :( achjo lidi. Ja si nemyslim ze jsem spatny clovek, meli me radi. Ale to uz je jak rikate asi uplne jedno. Vsechno hezke s nimi jsem zkazil a muzu se tak akorat utapet ve vzpominkach kdy jsem s nimi prozival moc hezke chvile. Kdyz by oni odmysleli ten jeden zkrat a vzpomneli si na me driv, museli by mi dat sanci :( Ale nikdo nic nemusi. Ona mi napsala letos v lete ze se toho stalo hodne a ze sam jsem rekl ze pochopim kdyz prijdou na mou oslavu az za rok. Ja si musim najit konicky ale vite oni kdyz mi neodpusti a ja je neuvidim ze se na me smejou tak to je jen muj problem ja vim ale ja se k tomu budu vracet cely zivot a budu brecet a bude to ve me porad.

pavelpavel*
hodnocení

1x

Když víš co ti každý řekne tak co chceš? Jsi na pěst prostě.

liska5
hodnocení

1x

Ale uvědom si, že tohle nikam nevede. Nic se nikam neposouvá a neposune. Neupínej se na ně, nebo spíš na ni. Opakuješ, že o ni nechceš přijít.. Ale Ty ji nemáš! Ona je jen shodou okolností někde blízko a na Tebe nemyslí. S tím se smiř.

solram
hodnocení

Zdravím oba, chápu Vaše reakce a moc si jich vážím. Jenže nevím jestli víte, co je to bipolární porucha a mánie, to člověk je nemocný a největši king a vůbec si neuvědomuje co dělá :(( Představte si tu situaci, já jsem se k nim vždycky choval hezky a měli mě rádi jen jsem na tom nebyl moc dobře psychicky a nevěřil si na nic celý život. Já nadával úplně všem byl jsem zlý i k cizím lidem a utrácel ve velkém spal v hotelu. To je tak smutné co mi říkáte. Byli to mí nejlepší přátelé nikoho jiného jsem neměl. A že jí mám rád no a co to je přece moc hezké pro mě to bylo moc těžké. Já jen doufám, že se mi oba vráti do života když jim dám čas. Ale to je můj problém člověk za své chyby pyká. Ale tohle mi nepřipadá fér alespoň trošku pochopení prosím :( Já ji teď nepíšu, ale on se se mnou baví a řekl jsem mu jestli mě nemá rád ať mi to řekne a nechám ho být :( ale to mi neřekl. Neřekl že by se mnou nešel na badminton nebo na pivo. To je tak strašně smutné. Já brečím každý den představte si být v takové situaci takovou paseku udělat a o všechno přijít. Ani vlastní rodiče se se mnou nechtěli bavit já jsem podal trestní oznámení na svou vlastní mámu a vykopal ji z baráku :((( policajty na mě volali. A zavolal jsem sanitku svému tátovi myslel jsem že to on je nemocný a do poslední chvíle než mě v nemocnici připoutali k lůžku jsem si neuvědomoval že to já se chovám nenormálně. Prosím já chci slyšet jen nějaká hezká slova že se všechno v dobré obrátí a všechno zlé je k něčemu dobré. Moc děkuji za Váš čas. Ona mi to taky dřív řekla že jsem hodný :(((

solram
hodnocení

A jeste chci rict. Ze ja jsem je kontaktoval po roce taky z toho duvodu ze jsem je uplne nahodou potkal v cervnu hral jsem tam s tatou tenis a ja delal ze je nevidim myslel jsem ze se mnou nic nechteji mit sli tam s celou partou mou byvalou:( a ona ta holka me tam sama pozdravila pritom ja se ji ani nedival do oci nikomu sem se nedival do oci ja delal ze je nevidim a dal jsem hral tenis. Tak jsem ji pak po mesici napsal jen ze by me potesilo kdyby mi rekla jak se ma a ze moc me mrzi co se stalo at miodpusti. A ona podekovala za optani a napsala moc hezky dlouze i o jeji kamaradce jak se pohadali a ze se jinak nic nezmenilo a chodi porad ven jako predtim. Tak jsem je pak pozval na tu oslavu a ona rekla ze by sla a nevi jestli to da. Jenze on bohuzel vubec pohcopitelne nechtel a na tom to ztroskotalo a me to moc mrzelo ale ja ho samozrejme chapu.

lipanek
hodnocení

0x

Protože pořád na tu slečnu myslíte, tak udělejte za mne tu nejlepší věc, přestaňte se s nimi stýkat. Ani s jedním, vymažte je ze svého života. Žádné omluvy, lítost, sebelítost, omlouvání se na nemoc, ztracenou důvěru nevrátí.

Ta zamilovanost časem, během jednoho - dvou let pomine, a zbyde jenom vzpomínka. Hlavně nehledejte nové děvče natruc, ale až se zase opravdu zamilujete do jiné / i když až taková láska člověka už nemusí znova potkat/, nebo Vám s ní bude alespoň dobře a příjemně.

solram
hodnocení

diky za zpravy.. chodime kazdy tyden na badminton s klukama .. s nim a ona se na nas chodi koukat.. a on uz je se mnou uplne v pohode.. :) jsem stastny neni to spravne abych o ne prisel protoze ji mam rad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]