Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.Koupila jsem dceři kozačky,byly polokožené,naimpregnovala jsem je před prvním nošením a hned jak je začala nosit,boty promokly přes celou vrchní vrstvu,uvnitř byly totálně mokré a dcera měla omrzlé nohy.Boty propouštěly vlhkost jako by byly z obyčejné látky-přitom jejich označebí je dětská ZIMNÍ obuv!Reklamaci mi neuznali,protože než zaslaly slečny z obchodu boty na posouzení,řádně je vysušily a vyplnily těmi sáčky s kuličkami proti vlhkosti.Boty byly zlevněné z 1000,-Kč asi na 470,-ale i tak mi jde o proncip.Děkuji Olina
To jste kupovala u BATI ze? Mame totit podobnou zkusenost s BATOU. Od te doby u BATI nekoupim ani tkanicku, obchazim je zdaleka!
Minuly tyden jsem reklamoval rocni boty v ECO prodejne, nebyl zadny problem...
ne u Baťi ne,ale v Mixeru.Mám od nich sama už 2 roky kožené kozačky a jsou vpořádku,tak jsem je tam koupila i dceři a stalo se tohle
lolati, obraťte se na:
P0oradenská linka sos po telefonu
Tel.
900 080 808spotřebitelské problémy - operativní konzultace (8 Kč/min.) (Po-Pá 08.00-17.00, Sdružení obrany spotřebitelů ČR,
www.spotrebitele.cz)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.