Jsem asexuál? Asi ne, když mě přitahují hezké holky jako normálního kluka ve věku 15 let. Ale nikdy jsem nemasturboval. Ani pořádně nevím jak. Ne, že bych neznal techniku, tu jsem si na internetu hledal několikrát, ale když už mělo na to přijít, neodvážil jsem si dojít na záchod nebo do sprchy. Přijde mi to divné. Nejenom divné. Nevím, jak to popsat. Bojím se, že kdybych si "vyhonil", tak bych toho potom litoval. Je to špatně? Jsem divný? Myslíte, že až za pár let budu mít svůj první pohlavní styk, dokážu to? Nebo to bude pro mě stejné jako sóloakce?
No jo, no. Vy mladí to máte dneska těžký. Kdyby ses narodil do doby, kdy bylo normální, že jsou dvě pohlaví, tak bys přišel na to, že jsi kluk. Ale dneska? Jeden už neví, jestli není náhodou homoheterosexuální transsexuální bisexuál.
Litovat masturbace zřejmě mohou jen dva lidé. Ti první jsou hluboce věřící a něco takového je proti jejich přesvědčení. Ti druzí si uleví sami, aby chvíli poté obdrželi nabídku kvalitního sexu a zjistili, že jim to zrovna teď nejde kvůli tomu co udělali dřív. Obou případů je tak nízké statistické číslo, že nemá smysl se tím zaobírat.
Proč si každý hned vymýšlí nějaké pohlaví? Jistě, můžeš být Ovečka Shaun, nebo jiné zatím ještě neobsazené označení pro třistapadesáté pohlaví. Ale podle mne jsi normální kluk se kterým "mlátí hormony". Až bude ten správný čas, vyleštíš si tyčku sám a bez návodů na internetu(je to normální pud). Ne, nebudeš mít špatné svědomí, protože to budeš dělat co chvíli a ano, budeš mít normální pohlavní styk s pohlavím dle Tvého výběru...
Nechápu u kluka takové zábrany, nenutí tě rodiče být zdrženlivý a chodit třeba do kostela, modlit se a být pobožný? Neboj se, patří to k životu!
noname1
Ne, jsem agnostik. Ale někde jsem četl, že malá miminka mohou masturbovat nevědomky a rodiče, pokud jim to nějak nehezky vylíčí, mohou způsobit trauma. Snad to není můj případ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.