Nejste přihlášen/a.
kde sehnat v Praze med, jen pro zajímavost, pravidelně chodím pro zeleninu na tržiště, ale když vidím, jak tam ten med mají celý den na sluníčku pak ho odvezou a další den ho tam dají znova, tak mě přešla chuť.
Med se nezkazí ani po tisíciletí. Kde jste na tom byli. Med může pouze stářím zcukernatět, to je normální vlastnost medu s vysokým obsahem cukru.
Omylem se lidé domnívají že do něj někdo cukr přidává, to je nesmysl. Otec choval včely, tak moc dobře vím jak se chovají různé druhy medu.
Ještě pro představu - včely si nadělají zásoby medu na zimu (člověk jim ho vpodstatě ukradne) a v úlu si udržují teplotu 35°C takže se přece musí med při tak vysoké teplotě skazit, že.
To jsou mi úvahy. Všechny včelí produkty MED, VOSK, PROPOLIS kozervují. Příroda není hloupá.
Nemohu s vámi souhlasit, Med má být ve tmě a rozhodně mu škodí každodenní vystavování na slunci i na volném prostředí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.