Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti po odstraneni kondylomat

Od: onda30 odpovědí: 5 změna:

Ahoj chci se zeptat uz 2 roky me trapily genitalni bradavicky na penisu a vralatech kozni mi an to rekla jezis,kde jste to chytil toho uz se nezbavite a bude se to mnozit a nesmite s nikym spat. dala mi zadanku na dostraneni a ze rpy mi to umrtvi a vyskrabnou coz bylo nepredstavitelne a nedokazal jsem tam jit. No a letos na kontrole ledvin u urologa mi rika to jste tma nemel probrali jsme to rekl jsem co rekla kozni,ze nechci injekci do penisu a varlat a nechapu jak tohle by vyskrabavali. tak se usmal a rika to se dela uplne jinak chcete objednat? vsechno mi se sestrickou zaridili aj v termin kdy muzu, Ja smamozrejme precetl tuny zkusenosti lidi,ze se to neustale vraci a nejde se toho zbavit :( Prosle jsme x vysetrenima pred narkozou a konecne byl na zakroku doktor byl fajn odstranil vsechno co jsem mu ukazal a dokonce i 2 co jsem nechtel uz otravovat. Jenze pak me probudly sestry a ja rikam proc me boli tak jedna rana pouze co na pozdeji proti bolesti? Vsechno probere potom s doktorem on se vam povenuje . Tak jsem 2 h polezel. A rikam si dobre jde to tak jak jsem cetl v pruvodce co psali na netu tusim z nemocnice v Motole. a co myslite? Dosla sestra rekla tak muzete jit A co ten doktor? Ten na vas nema cas ma toho moc zajdete si za tydne na kontrolu tam odkud vas poslali.

a ja mel tolik dotazu. Absolutne zadne doporuceni pravidlo jak se k tem ranam chovat. Pro upresneni mam na varlatech stehy to jsme na operacnim sale rikal date mi tam samovztrebavaci? a rikal no muzu,ale vlastne ja nevim co mam trci z toho nit vypada stejne jak bezny steh. a ty ostatni mam po vypaleni diry hluboke tak 2 mm az se divim,ze me to na takovych partiich neboli. Jinak k te kontrole to neni prdel,protoze muj urolog ma objednaci termin mesic a oni rkenou bezte tam za tyden:D. Ja to sakra chtel vazne dukladne probrat co mam delat kdy muzu cca cekat navrat a jak se ihned zachovat protoze hodne lidi pslao,ze pomohla zivotozprava a min stresu coz u me nerealne a nekdo,ze nejaka draha masticka za 2 tis ja mam ted wartec za 500 a ten neresil vubec nic. chodit to vypalovat 3x za rok nejde uz kvuli praci zababere to 3 dny volna a pak mesic bez sexu min prej. mate nekdo zkusenosti? Hodne jsem toho precetl jine nemocnice doporucuji umyvat ve vode s hermankem a nemit sex vic jak mesic ja se to popravde bojim umivat kdyby jste videli ty nechutne diry proste jako kdyz by neco vykouso kus masa a zacinalo to hnit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fantoczi
hodnocení

0x
Wartec je pouzitelny pouze na jemnou kuzi. Jinak je na prd. Jestli to chces resit doma tak si kup duofilm. Kup si treba hlivu ustricnou jako doplnek stravy.
onda30
hodnocení

Jo o tom jsem taky hodne cetl. hodne me stvou ty desive prispevky vsude jak se to vraci a vpodstate nemuzes mit sexualniho partnera kondom velice nic neresi. tak nevim Ja si osobne myslim,z tak zakerne prenosne to neni protoze jsem spal 7 let spal s byvalou a ona priznak nema a dalsich x milenek za tech 7 let nic taky nereklo. Takze,ze to vyrasilo me bylo mozna kvuli memu stresu a oslabene imunite. vim,ze nekomu se to projevi az pozdeji a ze to ty zenske ani teba neresi,ale vite jak. Nemuzu se do konce zivota deprimovat. ted je jasne,ze min ten mesic nemuzu mit ani oralni sex

kami*
hodnocení

0x
Odpovím asi hloupě, jsem laik.
Pokud bych chtěla pochopit, co za steh mám, zkusila bych najít latinský překlad slova steh. To na netu je a v pooperační zprávě bych hledala zkratku slova. Pak slovo "vstřebat,-elný". Asi po 10 dnech nit začne vypadat voskovitě a rozpadne se. Může to trvat déle.
Kontrola u jakéhokoli lékaře je pak jako akutní případ a přijme Vás ve správný čas. Nevstrebatelný steh by už zarůstal a vynadali by Vám, že jdete pozdě (za 30 dní).
Tato místa se po operaci myjí často, proto odvar pomůže omezit bacily a hojí lépe, než voda. Jen já hojím kycolem, je víc protizánětlivý, na hnisající ranky. Hojila jsem intimní místa po porodu, smí se použít i tam. I třeba po obřízce. Je lepší tělu při zhnisávání pomoci. Měli by ho mít v lékárně. Tam se ptejte i konkrétně, třeba na (levnější) mast, lékárník má dobré rady a je odborník.

mate59
hodnocení

0x

Asi vás moc nepoteším, ale kondylomy jsou podobně jako herpes/opar/ jedným z kmenú HPV virú a budete s nimi bojovat jako někdo s oparem,který se vrací,tak se vám při oslabení imunity,stresu a pod.objevovat.Posilujte imunitu a sex pouze s čepičkou,tak jak jste to nezodpovědně chytil,tak by jste to roznášel nezodpovědně dál.

Vstřebatelný steh se po 10 dnech sám rozpadne a co trčí ven odpadne.Omývejte si postižené místa heřmánkem nebo řepíkem 14 dnú.

onda30
hodnocení

Uz nic nepotrebuji dneska jsem se v 6 rano stavil u sveho lekare co mi vsehcno zarizoval a samozrejme me hned prijal a na me dotazy odpovedel a predepsal mast a prostredek na myti. O sexu, vraceni atd jsme se pobavili a dost se usmival nad tim ,ze me znepokojuji takoveto prispevky na internetu. Takze ja budu sledovat a ziju dal neznicim si zivot takto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]