Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kašel a rýma

Od: peta5 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer. Mám s přítelkyní již více dnu rýmu s bolestí v krku a vykašlání hlenu slabé vše bez teplot. Pijeme vícekrát čaj s citronem a zázvorem. Ale učinky k odeznění malé. Máte lepší recept s většími učinky? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám, doktora :)
Vámi uvedené příznaky nemusí značit pouze obyčejné nachlazení.
Nehleďte na to, že nejsou teploty.

hodnocení

0x

Zázvor dobrý a citron taky dobrý. Ale ne dohromady. Zázvor prohřívá organizmus zevnitř a citron, jako všechny citrusové plody, organizmus ochlazuje, takže si ty prospěšné účinky zázvoru zcela vyrušíte, když do něj narvete citron.

hodnocení

0x

Já bych zkusil nakrájet na jemno cibuly pak dát do cibule med a až pustí šťávu tak si dát třikrát denně lžičku a měla by nastat úleva. Pokud ne tak návštěva lékaře:)

olinl
hodnocení

0x

Cibulový čaj slazený medem či pampeliškový "výluh" s citronem (recept našich prababiček a s pampeliškami je to už trochu problém).

hodnocení

0x

Pěkný den,

coldrex max grip. To mi většinou zabere,když ne,tak lékař.

hodnocení

0x

Víte, co spouští všechny virózy? Stresová situace. Máte nějaké problémy, nejste v pohodě a tak na vás bacily naskákaly. Pokud se nedáte do pořádku psychicky, tak to může skončit i zápalem plic. Takže hledejte příčinu /vlastní zkušenost/.

houbes*
hodnocení

0x
Kupte si francovku nalijte ji na šátek a tím šátkem s francovkou si obvazte krk. Bude to chladit studit ale vydržte do 2 dnů se vam hodně uleví. Já treba i kloktam ocet tzv. Egyptský lek a dezinfekce. Ale kdo nemá rád ocet, tak zůstane u čaje a zázvoru. ;) Ptal jste se co účinně pomáhá ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]