Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kultatý konfrenční stolek max. 50cm

Od: aja1946® odpovědí: 19 změna:

Hnědý nebo mahagon celodřevěný, žádné sklo nebo ocel. Prošla jsem spoustu obchodů, internet, ale marně. Dřív jich bylo, ale teď jsou kulaté jen jídelní. nevíte o nějakém, děkuji.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Kouzelný výsledek by mohl zprostředkovat člověk, který se živí jako truhlář.

Ano, takoví jsou na nábytek obvykle nejlepší volbou... *smich* Třeba kadeřník by asi jen blbě čučel, kdybyste po něm, chtěl vyrobit konferák...

Jj, to je dobré *smich* *haha*

hodnocení

1x

Ájo, možná tady, na Aukru si vyberete *nevi*

aukro.cz/...

hodnocení

Ty jsou příšerné a drahél

nov
hodnocení

0x

50 cm průměr nebo výška? A z masivu nebo lamina? Co se tak dívám na netu, tak ze dřeva stojí i 8 tisíc...

doplněno 21.10.19 18:09:

Na ukázku: nabytek-bmark.cz/...

mobler.cz/...

czvyrobky.cz/...

divanti.cz/...

hodnocení

Díky, tohle jsem nenašla.

hodnocení

Teď jsem si všimla, že je tam sklo, tak zase ne. A stačí mi lamino, ale dodržet tu barvu.

hodnocení

0x

Běžně je dělá třeba TON - a to je poctivý výrobce

ton.eu/...

Ale obecně - je to jen otázka ceny, vyrobit se dá cokoliv a průměr stolku může být dle přání.

hodnocení

zkosený rozhodně ne

lipanek
hodnocení

0x

Já hodně věcí nacházím na Favi. Nevyberete si? favi.cz/...=

Četla jsem 70 cm, tak to musím zadat znovu.

doplněno 21.10.19 20:40:

Z googlu z obrázků -- bonami.cz/...

hodnocení

noten by se mi líbil, ale bohužeo mají jen světlý

nov

Budete muset asi slevit ze svých požadavků ohledně barvy i ceny. Našla jsem ještě jeden, je to ale stolek odkládací. Výběr ze vzorníku barev je už na vás.

dona-shop.cz/...

hodnocení

Tak ten by se mi hodil, díky

mak*
hodnocení

0x

Smůla dnešní doby je, že lidi přestali být kutilové. Což tak si nechat uříznout sklo a z pár prkýnek udělat nohy. Před cca 30-ti lety jsem přsně takový stolek vyrobil, sloužil dlouhá léta a všichni se divili, kde jsme ho sehnali. Ten můj byl teda o něco větší, cca 60cm.

hodnocení

Ale vy jste mužskej,, ženy takové kutilky většinou nebývají, nemají nástroje, barva by smrděla a j.

mak*

Pak jedině zakázková výroba nebo CNC stavebnice.

lipanek
hodnocení

0x

Ajo, černý byste nechtěla, průměr 48 cm, 669 kč.? bonami.cz/...

hodnocení

Líbil, ae já má veškerý nábytek mahagon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]