Nejste přihlášen/a.
Hnědý nebo mahagon celodřevěný, žádné sklo nebo ocel. Prošla jsem spoustu obchodů, internet, ale marně. Dřív jich bylo, ale teď jsou kulaté jen jídelní. nevíte o nějakém, děkuji.
50 cm průměr nebo výška? A z masivu nebo lamina? Co se tak dívám na netu, tak ze dřeva stojí i 8 tisíc...
Na ukázku: nabytek-bmark.cz/...
Já hodně věcí nacházím na Favi. Nevyberete si? favi.cz/...=
Četla jsem 70 cm, tak to musím zadat znovu.
Z googlu z obrázků -- bonami.cz/...
Budete muset asi slevit ze svých požadavků ohledně barvy i ceny. Našla jsem ještě jeden, je to ale stolek odkládací. Výběr ze vzorníku barev je už na vás.
Smůla dnešní doby je, že lidi přestali být kutilové. Což tak si nechat uříznout sklo a z pár prkýnek udělat nohy. Před cca 30-ti lety jsem přsně takový stolek vyrobil, sloužil dlouhá léta a všichni se divili, kde jsme ho sehnali. Ten můj byl teda o něco větší, cca 60cm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.