Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý-velký

Od: evangeline* odpovědí: 8 změna:
ahojky, mám takový nějaký problém, chodila jsem s klukem 9 měsíců byl o rok a půl mladší, dala jsem mu kopačky, protože chodil raději hrát fotbal, za kámošema a tak. Ke konci uz jsme se moc nevídeli a tak jsem mu dala kopy. No a zjištuju že porad asi po 2měsičích na něho porád myslím, nemůžu ho dostat z hlavy. Na jednu stranu jsem strašně moc rada ze s ním nechodím, protože byl ještě takové děcko(to když semnoou chodil mu bylo 14), ale ted mi jeho kámoši říkají, ze je uplne jinči, že se chová už tak jinak, že už není takové děcko. Od té doby , co spolul nejsme chodil už s jednou asi 4 dny. a ted s i začíná psat s jinou a já ho chci zpátky, jenže nevím jestli mě on ještě chce. prosím poradte nejak. dekuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dost podstatná,ale zatajená informace:Kolik je tobě?
evangeline*
hodnocení

no mi je ted 16
Aha,takže vlastně jen žárlíš.To přejde v okamžiku,kdy na tvý kukadla zareaguje další kluk.Myslim,že neni co řešit.Žárlivost je svině a může ti přinýst spoustu nepříjemnejch okamžiků.Hoď to za hlavu!

hodnocení

0x

Jen tak mezi náma...ty řikáš že on je strašné děcko ale jemu si dala kopačky a přesto ho zase chceš...víš vůbec co chceš sama?
A myslíš že kdokoliv kdo s tebou bude chodit se vzdá svých koníčků? Pleteš se, ty se taky ničeho nevzdáš, maxímálně omezíš (mluvíme o normálních koníčkách) ale to pochopíš časem...

Jinak bych řekl že to bude jak říká Kibic ;)

hodnocení

0x
Jo,tak jak koukám,sardele značej,že sem se trefil zcela přesně.Inu,pravda je někdy bolestivá.Copak to ta evangelina teda vlastně chtěla slyšet?
al bunda*
TAky mám ten pocit, že sardel znamená, že bylo zasaženo do živého... *smich*
al bunda*

snoopy*
hodnocení

0x
No to sis měla rozmyslet dřív, než jsi mu dala kopy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]