Ahoj Nedávno jsem se viděl po opravdu dlouhé době s kamaradem ze základky, známe se ale už od školky. Je to snad jeden z mála lidi které můžu považovat za kamaráda. Kdysi se odstěhoval a ve finále šel ještě dál na intr takže teď se opravdu nevidíme. Domluvili jsme se že si mužem někam v sobotu mužem vyrazit. Čeho se bojím tak toho jestli si budem ještě mít co říct... Co si o tom myslíte?
Prosím Vás, čeho se bojíte už předem? Zajděte na posezení pivo, víno, večeři a uvidíte. Když bude debata divná, tak ukončíte a rozejdete se. Na tom přece nic zvláštního není, každý máte třeba jiný život.
Myslím si, že jestli je to opravdu kamarád, pak jsou vaše obavy liché. Před nadávnem jsem zajel za kamarády z mládí. Když jsme to tak počítali, jednoho jsem neviděl 12 a druhého 17 let. Bylo to, jako bychom se rozešli včera.
My jsme se neviděli déle. Setkáváme se na třídních srazech a snad každý je zajímavý a pořád je o čem kecat. A to jsme spolu dříve na ZŠ tak nekámošili. Každý má spoustu zajímavých zážitků. Lidi se moc nemění, tak si budete názorově blízko asi pořád. Naopak přibylo spousta nových zajímavých zážitků za tu dobu, co jste se neviděli. Určitě bude o čem pokecat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.