Nejste přihlášen/a.
To se jen loupe stará kůže, je to normální, pořádně se vydrhněte, opláchněte a utřete. Pak teprve namazat nějakým krémem.
A je to jen kůže nebo máte nějaký ekzém? Pokud jen suchá kůže, tak třeba manžel má od nemecké značky Muhle, dám odkaz, pokud se loupete víc, tak není snad nic mastnějšího než klasická indulona, toto používá manžel, ale sam to ozkoušeno nemám darek-pro-zenu.cz/...
Zdravím. O dovolené chodíte v plavkách, a opálí se vám kůže i tam, kde na to není "zvyklá". A tato kůže pak postupně v malých šupinkách opadává, ani si nevšimnete. Ale když ty šupinky namočíte, vytvoří žmolky. Zkuste se párkrát namočit na delší dobu do vany, pak kartáčem na mytí zad žmolky všude odmýt a kůži pak namazat ne krémem, ale tělovým mlékem od "Nivea" či s vůní kokosu (ty mám vyzkoušené). Kůže není mastná ani vlhká (jen vláčná). Dokud se nevyloupete z opálené a vysušené kůže, budete "žmolkovat". A pokud je vám nad 45 let, zhoršuje to nedostatek pití (vody). Ida
Píšete "hlavně aby krém nepálil". Nikdy jsem se nesetkala, že by nějaký tělový krém pálil. Jedině, že jste se hodně spálil na sluníčku? Pokožku bych dala do pořádku pomocí Pantenolu, bud mléko po opalování s pantenolem, nebo pěnu Pantenol. Ale po létě je pokožka vysušená, takže i mastný krém by byl potřeba, tedy pokud netrpíte nějakou kožní chorobou.
Protože mám velmi citlivou pokožku, bylo mi doporučeno HiPP Babysanft dětské pleťové mléko 350 ml s přírodním bio mandlovým olejem. Krásně se vsakuje do kůže, je jemně parfémováno. Stojí kolem 100 Kč. brnenskalekarna.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.