Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba alergie na pyly

Od: jozka3 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
jsem alergický na pyly, na jaře beru každé ráno 1 prášek po dobu 1-2měsíců.
Lékař mi doporučuje si kupovat nějaké placené léky, které bych bral 3 měsíce před sezónou v zimním období do jara, léky se platí, asi 1000Kč/rok.
Pak bych prý na jaře nemusel brát léky na alergie.
Co si o tom myslíte?
Lékař mi jen říkal, že první prášek se musí vzít pod dohledem lékaře.
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

preklenar
hodnocení

2x
Pokud se alergie neprojevuje těžkými životaohrožujícími stavy, doporučuji následovné:
Nebrat žádné prášky, ani jiné nepřírodní prvky, ale přečkávat tyto stavy. Když se dostaví alergie, jít do prostředí, kde žádnou alergii mít nebudete. Pomáhá i celou hlavu si několikrát namočit studenou vodou, obličej i zadek krku. Tělo si během nějakého času vytvoří imunitu, že alergie buď úplně vymizí nebo jej tělo alespoň včas odrazí a vy ucítíte tento stav jen minimálně, takže nebudete potřebovat tuny kapesníků. Vlastní zkušenost, během dvou let tohoto praktikování mě už jaro nese*e. Je to zákon přírody a veškerého organismu, čelit tomu. Samozřejmě nesem doktor a tímto vám nesdělují, abyste to praktikoval. Je to jen má zkušenost, která zabírá u mě, a nejen co se týče alergie. Jediné mínus bylo, že jsem fakt trpěl, Smrkal, brečel, ale vyplatilo se. Na jaře třeba pár dní cítím, že budu potřebovat kapesníky, ale hned to odezní. Udělal jsem to z toho důvodu, že prášky nezabíraly, a když už, tak jen chvilku a to mi za financování nějakých lumpu, co do nás cpou fet, nestojí. Zkuste tu vodu, jak se dostaví alergie, močit obličej a nechat mokrý než sám uschne. Ucítíte úlevu.

Jaký lékař vám to doporučoval? Alergolog?

jozka3
hodnocení

Dobrá rada naučit tělo obranyschopnost, jen to vydržet a přečkat.
Ale v práci to nejde :(
Můžu to zkusit o svém volnu na jaře.
Prášky mi doporučuje alergolog.

hodnocení

0x

Lékař mi říkal=buďto mu důvěřujete a budete jednat dle jeho rad,nebo ne a najděte si jiného alergologa!

Osobně-když na kaře nebo kdykoliv v průběhu roku začnu "prskat"-pociťovat účinek alergie-tak si pak beru týden 14 dnů ža cca3 měsíce (z jara!) některý z léků na toto (analergin,zyrtec, zodac...Zodac se mi osvědčil nejlépe).

etana*
hodnocení

0x

Nevidím žádnou výhodu v tom, kupovat si tři měsíce léky, když můžu mít na pokladnu něco, co stačí brát jeden až dva měsíce. Vy ano?

Asi tak ono jsou léky a léky. Syn před x lety ve 13?15?nwn dostal nějakou vakcínu a minimálně 6 roků měl úplné vymizení alergie,a nyní? příznaky jen občasně a to stačí tak půl platíčka zodacu (5 dnů) a má dalších pár měsíců klídek!

etana*

A taky jsou léky a pak léky, kdy za jejich propagaci dostane doktor pěkný dárek od agenta.

hodnocení

0x

Jaké jsou projevy alergie, kolik je Vám let (asi tak), v kolika letech se alergie projevila a jak?

jozka3
hodnocení

Dobrý den,
Projevy jsou kýchání, svědění nosu, červené oči, pokud kýchám často, pak únava.
Je mi 37, alergie trvá 3 roky.

Změnil jste v té době bydliště, matraci, koberec, manželku?

hodnocení

0x

Škoda, že jsi neuvedl název léku.

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]