Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , potřebuji poradit zakoupil jsem zboží přes paypal u Anglického internetového obchodu 14/10/2019 po zakoupení jsem zjistil že zboží co jsem zakoupil a zaplatil mi nevyhovuje a požádal jsem obchod o refund navrácení peněz, komunikace s obchodem probíhala emaily 18/10/2019 jsem dostal ráno poslední email že již brzy obdržím zpět své peníze ,kouknu na svůj paypal a tam refund opravdu vidím jenže v peněžence a balance je 0 . A dosud jsem od paypalu nedostal email že obchod vrátil zpět peníze na paypal účet ačkoli peníze sice psaný jsou ale fyzicky nikoli . Prosím o radu posílám foto.
Počkáte na pracovní den Vaší banky, Equa banky... připíšou to na účet spojený s PayPal. V pondělí, v úterý ...
kdyz mi odbchodnik z ebaye posle zpet penize - refund, tak se pripisou na ucet, nezustavaji v paypalu
Včerejší email od prodejce který reagoval na můj email kam pošle refund jestli na paypal nebo na bankovní účet (jenže jak prodejce můžete znát číslo mého účtu když je to schovaný v paypal účtu?
Shawn S (cdkeys.com)
20 Oct, 12:44 am BST
Hi,
Thanks for getting back to us.
Our refunds go back to original mode of payment only. The payment mode used on this order was PayPal and if you require further assistance, we would recommend getting in touch with PayPal support directly and providing them with the Unique Refund Transaction ID#
I hope we can welcome you back in the near future.
Kind Regards,
Shawn S,
Support Ace | cdkeys.com
DÁLE PŘED 5 MINUTAMI JSEM CHTĚL OTEVŘÍT CASE NA PAYPALU A VYSKOČILA ZPRÁVA ŽE CASE NEMOHU OTEVŘÍT Z DŮVODŮ ŽE MUSÍM PRVNÍ KONTAKTOVAT PRODEJCE. JSEM NA PRÁŠKY.
obchodnik nezna vase cislo uctu, jen paypal a paypal je spojeny s kartou, karta patri k uctu
pokud jste platil paypalem a nemel jste na nem kredit, stahlo se vam to z karty/uctu
refund se vam stejnou cestou vrati na ucet, ale trva to par dni - aspon moje zkusenost
mate transakci 18 rijna, nepanikarila bych a pockala jeste par dni
Paypal bezne podrzi refund do nasledujiciho pracovniho dne, bezna vec. Pri pripadne neshode mezi zakaznikem a obchodem to muze muze byt i dele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.