Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na neurologii bez doporučení prakt. lékaře

Od: kikina* odpovědí: 7 změna:

Můžu jít na neurologii bez doporučení svého praktického lékaře? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

5x

Teoreticky můžete jít bez doporučení.

Ale poradila bych si tam radši zavolat a zeptat se. U nás je neurologie natolik vytížená, že bez doporučení a objednání předem nikoho nevezme.

au1
hodnocení

3x
muzete. je vhodny si ale zjistit, jestli ta konkretni neurologie prijima pacienty bez objednani. moje treba ano, vase nemusi.

hodnocení

3x

Telefonicky jsem se objednala, na neurologii mne popsali z ORL, ale žádný papír jsem neměla, pouze jsem dostala radu se objednat. Nebyl s tím problém a praktická lékařka v tom nehrála vůbec žádnou roli.

kepler*
hodnocení

2x

Ano, k vyšetření k odbornému lékaři můžeš i bez doporučení toho praktického. Bylo by ale vhodné to prokonzultovat.

hodnocení

2x

Samozřejmě můžete. Ale musíte počítat s tím, že Vás asi vyhodí ;)

hodnocení

2x

Mít doporučení není žádná povinnost pacienta. Pokud pacient usoudí, může jít na kterékoliv pracoviště sám a říci, že ho tam třeba praktik nechce poslat a on chce být vyšetřen, na to má právo. Zatím jsem ale neměla nikde problém.

hodnocení

2x

Když mně ,,švihlo,,v zádech a dobelhala jsem se na nejbližší neurologii v bolestech a pokřivená vzali mně hned a byly to 2 vyhřezlé plotýnky a 4,5 měsíců nemocenská.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]