Nejste přihlášen/a.
Na koho se obrátit když už mě v Penny už po třetí účtují jinou cenu než mají uvedené na etiketě? Už potřetí jsem tam kupoval uzené (poprvé asi před rokem) a cena u pokladny je o 20 kč jiná než je na výrobku? (poprvé to bylo o 35 kč). Na uzeném je cena za kg/ a cena za kus. Jak tam může být napsané cena za kus 62 kč a počítat mě to u pokladny 82 kč za kus? Když jsem si nechal zavolat vedoucího Penny, tak řekl že ho to nezajímá, že s tím nic udělat nemůže že je to problém výrobce. Tak když koupím v Penny uzené na kterém je cedulka cena za kus 62 kč, tak jak za to může výrobce že mě u pokladny počítá 82 kč? Už jsem to tenkrát psal včetně ofocení účtenky a uzeného i s etiketou cena za kus na ČOI ale je to asi rok a prodávají to stejně. To s tím opravdu nejde nic dělat?
Nevím jak je to v Penny, ale vím jak to bylo před časem v Albertu.
Několikrát týdně chodí z centrály aktualizace cen.
Na kase je správná cena, ale na regálu je původní, tu cenu na regálu mají aktualizovat sektor manageři ale ti na to slušně řečeno kašlou.
Jinak např.Lidl má v krámě čtečky kde si může zákazník zjistit aktuelní cenu zboří.
U nás jsou čtečky jen v albertu a v kauflandu.Jinak peník má u nás na nkteré zboží opravdu dvojí cenu-jedna s kartičkou penny a druhá bez ní!Ale nejsou v cenách takové rozdíly.JInak občas v kaufu je jiná cena a jinou markují-u pokladny se neřeší jde se na informace kde vrátí přeplatek nebo celou sumu a odeberou zboží!Jinak-nepamatuji kde by chtěli zákazníka takto škubat-pokud ano ,je jednoduché řešení-jednou dvakrát a potřetí již ne-nebudu tam kupovat!
Málo kdo to asi ví, ale rozhodující je cena na regálu, i když třeba není správná. Je to problém prodejce a lze to označit jako "klamání zákazníka". Obchod Vám musí zboží prodat za tuto cenu. Běžně to praktikujeme v Kauflandu a nikdy se tomu Kaufland nebránil.
Spíš to většina lidí ví. Ovšem Penny si žije vlastním životem a jak chcete někoho donutit na místě udělat něco, co nechce? Zavolat policii? Už třikrát jsem řešila rozdílnou cenu v různých obchodech, třikrát nebyl problém - rozdíl vrátili. A Penny? Samostatná kapitola. Zboží jsem tam nechala, vrátili mi plnou cenu. M.
Byl jsem svědkem toho, jak v podobném případě (ale v prodejně Lidl) se pán zeptal, zda mu to dají za cenu uvedenou na regálu. Pokladní mu řekla, že bohužel..nelze. Tak pán velmi asertivně vysypal obsah tašky zpět na pás a odešel.
Jsem přesvědčen, že pokud by toto udělala většina zákazníků (v případě nesprávných cen), tak to ve svém zájmu obchod velmi rychle napraví.
Několikrát se mi stalo, že cena na regálu byla jiná než mi napočítali na pokladně. Vždy jsem upozornil prodavačku ,že mi namarkovala jinou cenu a že požaduji cenu která je na regálu. Bud jsme se domluvili a pokud ne,tak jsem si nechal zavolat vedoucí a vždy mi ten rozdíl vrátili. Nesmí se člověk nechat.
Platí cena na regálu/ na zboží. Pokud je na kase jiná, nenech se ukecat ale zavolej vedoucího, pokud i vedoucí odmítne účtovat regálovou cenu, tak ho upozorni že to zdokumentuješ a oznámíš ČOI. To už mu dojde že opravdu hrozí sankce a změní názor...
Kdyby při tomhle každý vysypal celý nákup před kasu a odešel, tak by tyhle metody rychle opustili. Jde o podvod, jednoduše zkouší kdo si toho všimne příp. zaplatí vyšší cenu aby měl klid...
Pošli to na ČOI a máš to v klidu. Nějaké zveřejňování na webu je k ničemu. Nebo to pošli do Černých ovcí v televizi.
Četl jsem pánův dotaz úplně nahoře? Před rokem to posílal na ČOIku a nic se nestalo a stále mu píšete o ČOIce, v obou vašich odpovědích.
Psal "prodávaj to stejně", to ale neznamená že se nic nestalo. Mohli klidně dostat pokutu, ale pokud je zisk vyšší tak se jim to vyplatí... Když si vezmeš kolik je nákupů a kolik lidí to řeší, tak jde o dost peněz...
Záleží i jak to ČOI oznámil, pokud neprokazatelně tak to mohli hodit do koše..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.