Nejste přihlášen/a.
Zeť byl na této operaci asi před 6 lety, no a v současné době se mu zase zrak začíná zhoršovat. Je mu 35 let. Připadne mi, že by to chtělo každých pár let opakovat, ale jaké to bude pro to oko, se člověk nikde nedoví.
Já byl v Brně ve firmě, která se přejmenovala snad na tu Neovizi asi 10-15 let zpět. Na jednom oku do dálky 5 dioptrií a na druhém 4,5 taky do dálky a dodneška cajk a pohoda. Ještě kdyby někde uměli spravit barvocit. Je mi 36 a na laser jsem šel někdy po 20 až 25 roku. Tenkrát stálo jedno oko 13000kč dnes nevím, ale zase jsem ušetřil plno peněz za brýle
děkuji.Ja tam psala do Neovize v srpnu a napsali mi ze za jedno oko 12500kc podle typu laseru.Mám práve na obou ocích 4dioptrie je mi 39let.Bryle mi pry sluseji, mam jich nekolik, ale vadi mi to v bazenu, nemuzu se potápet, v zime z mrazu prechod do bytu tepla..Ty bryle take stojí majlant pokud chcete mit hezci a modernejsi.Kamarádka byla taky pred 15roky ale v Plzni zas a pry dobrý zatím vidi hezky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.