Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce - zabaví mi auto?

Od: dan* odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat.Mam exekuci.Mohu na sebe napsat automobil?Nebo mi ho zabaveji?exe splacim.Diky za radu a za odpoved.Hezky den

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

pokud plníte podmínky a splácíte, pak vás exekutoři možná nechají na pokoji. Ale já bych na to nespoléhal. Podle jakýchsi paragrafů je exekutor povinný z vašeho majetku vyzískat co nejvíc.

rorschach*
hodnocení

0x

jelikož exekutor může šáhnout na prachy na účtu, na mzdu, mobiliárku a to vše klidně zároveň tak bych neriskoval zvlášť pokud to není auto za pár tisícovek

mak*
hodnocení

0x

Co znamená "mám exekuci?" Pokud vám hrozí a ještě vám nic nezabavili, tak o auto samozřejmě přijdete. Pokud už proběhla a zabavili vám majetek, kterým dluhy umořili, tak už vám nic nevezmou.

hodnocení

0x

Záleží na tom, v jakém okamžiku exekučního řízení jsi. Jestli je už domluvený splátkový kalendář, je možné, že s tím nebudeš mít potíž. Ale, v našem státě, kdy se daří páchat nezákonné soudní rozsudky, bych na nic nespoléhal. Ohledně vlastnictví auta se dá domluvit mnohé. Může si ho nechat bez přehlášení původní majitel a do záznamu se dopíše uživatel a místo výskytu, parkování a tak. Pak si můžeš hradit STK, pojistku, případný poplatek za ,,zapůjčení,, a opravy. Znám případ, že to takhle funguje.

rorschach*

domluvený splátkový kalendář? S exe? To jsme zkoušeli s Jíchou novým Vránou. Ano nějak se splátky dohodli, ale papír prý nedávají = žádné zastání v případě jakéhokoli problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]