Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Banggood - platba cla

Od: majlik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci si koupit z www.banggood.com rc soupravu. Cena bude okolo 1500 Kč, mám se obávat toho že mi to můžou celnící zadržet a budu muset ještě zaplatit clo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když objednáte pomocí "EU Priority line" platbě cla se vyhnete v jakékoliv výši. Je to přes přeposílací službu v Belgii, která je od cla osvobozena. Tam balík přebalí a pošlou na Vaši adresu.

priklad1*

To je sice pravda, ale ještě jsem nepřišel na to že by to třeba Aliexpress nabízel. Ano u některého zboží je uveden sklad Španělsko nebo Francie

Tohle z Polska a žádný problém

m.geekbuying.com/...

Tady šlo čistě jen o ten Banggood. Zboží je odeslané z Číny, ale do ČR přijde z "Belgie", kde ho jen přepošlou k nám. V tom je ten smysl.

majlik

geekbuying.com je polsko?

priklad1*

To nikdo netvrdí. Jen že se některé zboží nechá poslat z různých skladů. Německo, Španělsko, Polsko. Taky různá cena, případně Free. Z Polska Free. Třeba toto. Volba Europe je Polsko. Objednaný Android box byl za4 dny doma. Přivezl ho DHL

m.geekbuying.com/...

hodnocení

0x
A ještě i DPH...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]