Nejste přihlášen/a.
mám equabank, airbank, mbank a ani u jedné neplatím ani korunu. A určitě jsou i další bez podmínek a bez poplatků
Můžu se prosím zeptat proč máte účty u tří bank? Jen zvědavost . Já mám jak obyč., tak spořící účet u Fio a jsem spokojená.
Z těch známějších M.bank, tam platíš jen za kartu. Pokud si ale schválíš povolení k přečerpání ( aniž bys ho třeba využíval), polpatek za kartu ti zruší.
Dál mám bez poplatku za vedení UniCredit, ale netuším jestli nemají podmínku že ti tam měsíčně musí chodit nějaká částka, mě tam chodí výplata, tak to neřeším.
S trochou dohadování je bez poplatků i Raifka. Dají ti to na pět let bez poplatků ale musíš si hlídat vypršení dohody a před tím jim dát výpověď, že jdeš jinam a oni ti to zas prodlouží, abys jim neutekl ke konkurenci.
Všechny tři uvedené mají navíc výběr z bankomatů jiné banky zdarma, takže nemusíš běhat po městě a hledat jejich bankomat.
Mbank bude asi brzo prodána idnes.cz/...
u Airbank musíš platit 100KČ aby bylo vše zadarmo
nevím jak je to u Equa bank
podivej se ještě na Fio Banka
Kdes přišel na 100 Kč. Myslím u nějakého účtu který není nutný. V současné době jedině Creditas. Základ vše zdarma. Výběr z cizích bankomatů zdarma. Spořící účet nejvyšší úrok. Jejich běžný účet Richee je docela dobře úročen. Žádné zavazující podmínky. Jedině 5 plateb kartou a dostaneš 100 Kč. Ale ta akce již asi skončila.
A Mbank v současné době z těch nízkonákladových ta nejhorší.
Co vykládáš. Základ je zdarma. Tak napiš další poplatek. A co píšeš 25 Kč tak to je výběr v cizích bankomatech. Každá banka si účtuje za mimořádné služby. U některých bank se platí za výběr v jejich vlastním bankomatu.
Nevím co tím myslíš. Jistě velký tarif za 100 Kč. Jde o malý tarif. Výběr v cizím bankomatu, okamžitá platba, výběr u Sazky (místo bankomatu) to jsou všechno mimořádně služby které jiné banky buď nemají, nebo taky placené. Diskutovat by se nechalo jen o poplatku za výběr z cizího bankomatů. Ovšem třeba Equa a Creditas své bankomaty nemají, nebo málo a tak výběr nespoplatňují. Navíc Equa jen určitý počet a dotaz na zůstatek snad jenom jeden. Ovšem není problém při nákupu v obchodě a platbě kartou, si požádat o finanční obnos a je to zadarmo. Věřím, že to Air taky umožňuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.