Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce můj bratr incest?

Od: alc odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit. Jsem kluk a jsem středoškolák. Mám bratra, který je o 11let starší. Asi dva dny zpátky jsem přepsal u něj v bytě. Chystal jsem se do sprchy a tak jsem ležel nahý na břiše v posteli. Přišel za mnou a normálně si se mnou povídal, až mě začal hladit na zádech a po chvíli se rukou přesunul na můj zadek. Dost mě to překvapilo, ale než jsem stačil cokoliv říct, tak se rychle zvednul a odešel. Odjakživa byl se mnou dost kontaktní, ale kolem mých 15-16 jsem si začal všímat, že se mně dotýká intenzivněji. Drží mě kolem pasu, chytá mě za ruce a hladí po tvářích. Sestře nebo druhému bratrovi tohle nedělá, ale nemyslím si, že by mi chtěl něco udělat. Vždy byl na mě moc hodný, jen mě jeho chování tohoto typu celkem překvapuje. Nemá přítelkyni, tak jsem si říkal, jestli se třeba necítí sám, proto má potřebu se mně takto dotýkat. Budu moc rád, když mi poradíte, jestli je to normální, nebo jak to nějak vyřešit. Předem děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Dáte-li nám na něj nějaký kontakt, možná se ho někdo zeptá za Vás. (Nikdo z nás neví, co Váš bratr chce, napíše-li někdo něco jiného, půjde o dohad/spekulaci.)

hodnocení

2x

Ale no tak. Chystáte se do sprchy, svléknete se a místo abyste šel do koupelny, si leháte na břicho do postele. Do toho přijde bratr a začne Vás hladit po zádech a nakonec Vám dává ruku na zadek. Co to tady vykládáte? Kdyby to bylo alespoň trochu věrohodné. Ale tohle, to je fakt nuda...

Ono i "trolení" vyžaduje určité umění.

A vlastně jste měl "kliku", kam by Vám dal ruku, kdybyste ležel na zádech...:-D

elane
hodnocení

2x

Tak mě napadá, co si asi myslí on o vás, když se mu válíte se mu nahatý v posteli. Napadlo ho zřejmě, že od něho asi očekáváte nějaký fyzický kontakt, tak vám ho poskytl.

*jasne*

libor*
hodnocení

1x

Chystáte se do sprchy a ležíte nahý na břiše a posteli?*smich*

kami*
Jo. Toho Vašeho bráchu pořád někdo provokuje..
On pak neví, co s tím

rorschach*
hodnocení

0x

to je jak ten fórek s tím doktorem kdy pacientovi zkoumal prostatu a položil mu levou ruku na levé rameno a počkat ne pravou ruku na pravé rameno a ten haj*l *smich*

id
hodnocení

0x

Třeba byla koupelna obsazená a tazatel čekal až se uvolní.

Manžel se sprchuje a já už pochoduji po bytě nahá, nesvlékám se až v koupelně.

renda2
hodnocení

0x

Vždyť se vlastně nic nestalo, ne? Zeptejte se ho na to, proč to dělal.

julie*
hodnocení

0x

S odpuštěním odlhčím... Znáte ten vtip s kouzelníkem? No nemá cenu to tu dlouze vypisovat, pointu vyzradí poslední kouzelníkova věta... "Cítíš ten prst v zadku?" ... "Ano." ... "Ale já mám ruce tady."

No buď rád, že ti tam přímo nestrčil prst. Já třeba ráda lidem píchám do žlábku, když ho na mě vystkují třeba z gatí a ták.

hodnocení

0x
Kde je vyšpulíno, tam je dovolíno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma inces

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]