Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kolika dnu na urad?

Od: romanaaaaa odpovědí: 3 změna:

zdravim prosim vás,na uarde mi zdelila pani urad mestký že pokud sme v evidenci na urade práce jako nezasmestnaná že pokud buudf mit práci mám 8 dni na to abych tam došla pokud už budu mit práci,již ji mám od 8.10 jen nebyl cas tam zajit byla sme tam ted furt,mužu jedine ve středu to bude skoro 8 dni už..nevadi to? dekuju moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na konkrétní úřednici na tom úřadě práce. Myslím si, že většina úřednic tu lhůtu neřeší, když je nahlášení o několik dní později.

iz*
hodnocení

0x

Změny je úřadům potřeba oznámit a doložit do 8 kalendářních dnů.

Pokud ale vím, nedělá ÚP při ukončení evidence ani zdravotní pojišťovna při oznámení nástupu do nového zaměstnání v případě kratšího skluzu žádné problémy.

etana*
hodnocení

0x

Zavolejte na ten úřad a omluvte se, copak může člověk čerstvě v nové práci courat v pracovní době po úřadech? Jistě, měla jste tam jít před nástupem do zaměstnání, ale stalo se...nikdo vás neodstřelí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]