Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uiversal Studios vs SeaWorld

Od: 6a* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chystáme se do USA, na Floridu. Zájezd nám dává (když budeme v Orlandu) jeden den na výběr mezi návštěvou Universal Studios a mezi SeaWorldem. Nemůžeme se však rozhodnout, co bude lepší. Jedeme dva dospělí a dcera (16 let). Nemáte náhodou někdo zkušenosti nebo recenze, co bude lepší? Co je záživnější? Dcera by ráda viděla obojí, ale to bohužel nejde, děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím. Ono záleží na tom, co dceru baví víc . Krásné je oboje. V obou případech si starší děti a dospělí najdou své. Například show s kosatkami ve SW je úžasná v kterem koliv věku. Různé filmové tematické atrakce zase jiste ocení milovníci filmu. Ja nevím,jeste ze jsem se tehdy nemusela rozhodovat, kam jít. Bylo by to pekne složité . Úžasné zážitky jsem si odnesla z obou výletu. Ale přeci jen o malinko větší radost mi udělal SW. Memu muži, jakožto milovníkovi filmu se zas vice líbilo v US. Prostě oba parky jsou úžasné a určitě nebudete litovat, ať si nakonec vyberete jeden nebo druhý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]