Dobrý den, chystáme se do USA, na Floridu. Zájezd nám dává (když budeme v Orlandu) jeden den na výběr mezi návštěvou Universal Studios a mezi SeaWorldem. Nemůžeme se však rozhodnout, co bude lepší. Jedeme dva dospělí a dcera (16 let). Nemáte náhodou někdo zkušenosti nebo recenze, co bude lepší? Co je záživnější? Dcera by ráda viděla obojí, ale to bohužel nejde, děkuji.
Zdravím. Ono záleží na tom, co dceru baví víc . Krásné je oboje. V obou případech si starší děti a dospělí najdou své. Například show s kosatkami ve SW je úžasná v kterem koliv věku. Různé filmové tematické atrakce zase jiste ocení milovníci filmu. Ja nevím,jeste ze jsem se tehdy nemusela rozhodovat, kam jít. Bylo by to pekne složité . Úžasné zážitky jsem si odnesla z obou výletu. Ale přeci jen o malinko větší radost mi udělal SW. Memu muži, jakožto milovníkovi filmu se zas vice líbilo v US. Prostě oba parky jsou úžasné a určitě nebudete litovat, ať si nakonec vyberete jeden nebo druhý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.