Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Faleš? aneb co myslite

Od: leona odpovědí: 7 změna:
Dobry den napisi vam neco co se delo zajima me nazor a to co byste delali
Zkracene jsem se seznamila s klukem na facebooku byl to kamarad me kamaradku, bavili jsme se, poznavali a byli dvakrat venku hrozne se mi libil jakej je a vse kdyz jsme spolu byli po 2 venku tak mi rekl spousty peknych slov, udelal spousty peknych veci a ja pro nej mela mensi darek protoze jsem byla se skolou v cizine na zajezde dala jsem mu ho a on me objal i rekl "jak dlouho te takhle muzu drzet" samozrejme jsem mu odpovedela "jak dlouho budes chtit" no tak jsme se tak objimali a ja se mela tak nadherne neumim to popdat jak dobre mi bylo... Kdyz se odtahoval z objeti tak me polibil byla jsem stesti bez sebe ale bala se i co ta pusa znamenala a tak jsem se ho zeptala (nebo spis napsala) nejak takhle: znamenala ta pusa pro tebe neco? A on ze kazda pusa neco znamena ale ze se chce jeste poznat ze se dlouho moc nezname...
Pak se tyden moc nebavil neco se delo byl smutnej a tak nevim moc mi k tomu nerekl ale od toho tydne moc na nic neodpovidal a byl takovej vyhybavej a pote mi napsal treba ze byl se projit do pardubic a take k nemu ze pry prijela nejaka kamaradka a varili spolu obed (a to mi prislo divne rekl mi ze moc lidi k sobe nezve nebo spis nikoho) tak jsem se trochu vyptavala a pak padla i otazka co me tizila nejvice a to jak je to mezi nami a on ze me bere jako kamaradku ale moc jsem ho nepochopila otazek jsem mu polozila vic ale furt to bylo o tomhle...hodne se vyhybal odpovedi... Napsala jsem mu ze vim ze me bere jako kamaradku ale ze jsem si myslela ze po tom co mi rekl a co se stalo venku by se to mohlo pozdeji zmenit na to mi nijak neodpovedel
A me zajima co by jste si o tomto mysleli popripade jak byste zareagovali protoze mi prijde divne to jaky na me byl a pak najednou takovej obrat...dost me to mrzi
Ps: kdyztak se omlouvam za chyby a nerozdelovani vet

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Proč hned faleš?

Podle mne jste (nejen) na jeho vkus "moc talčila na pilu". Tak si uvědomil, že jej "tlačíte" někam, kam (ještě? vůbec?) nechce, nejspíš proto se stáhnul zpátky.

doplněno 14.10.19 23:19:

Na mě Váš dotaz působí dojmem, že těch otázek bylo dost. Přestože Vám připadá, že jste ho nikam netlačila, mohl on mít opačný pocit.

leona
hodnocení

To ani ne to on ze zacatku zacal a tak ja az pozdeji a pak najednou jakoby se obratil list a vse bylo jinak
To je normální. Ještě se vám to stane...

elane
hodnocení

1x

No jo no, zvykejte si na život. Aneb jak říká klasik: "Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní, protože nikdo neví, co se může státi. Řekne se, třeba že se to a to stane tak a tak, a ono to pak dopadne docela naopak."

A tak to prostě je. Co Vám někdo včera řekl, může být zítra úplně jinak. Definitivní vždycky byla, je a bude jedině smrt. *sok*

hodnocení

0x

Zdravím. Holt z jeho strany nepřeskočila jiskra. Nechce nic víc, než kamarádství. Ale možná, že i to kamarádství mezi vámi již fungovat nebude. Bude se držet zpátky a udržovat si od Vás odstup zřejmě. Aby ve Vás nevyvolával zbytečné naděje. Dejte tomu čas a nevnucujte se mu. Když bude chtít, ozve se sám.

hodnocení

0x

Zkracene? To bych nechtel cist tu normalni verzi...

figurek*
hodnocení

0x

No tak pravda, myslím že je ti jasné, že kamarádek na objímání má ten kluk trochu víc. Třeba ti nelhal, skutečně mu s tebou mohlo být moc fajn. Jenže ty jsi, jak ti tu někteří poradci pěkně píšou, moc přitačila na pilu a kluk se lekl. Proto ten nenadálý obrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]