Nejste přihlášen/a.
Dobrej,
Chtěl bych se podělit s vámi o jednu takovou věc co se mi stala nebo pořád spíš probíhá.Už nějakou dobu jsem si začal všímat že k mojí kamarádce řekl bych nejlepší kamarádce začínám cítit něco podivného, vždycky se mi líbila, ale nikdy jsem nepřemýšlel o tom že by mezi námi mohlo být něco víc.Nedokážu popsat ten pocit když se o ní bavíme třeba s kamarádem ale přirovnal bych to k svíravému pocitu na srdci mohla by to být láska větší než kamarádská?
Vždycky jsme si docela sedly rozumíme si dokážeme si povídat o čemkoliv jak o normálních tak i vážnějších tématech vždy když si povídáme tak pozoruju neustálý oční kontakt a je vidět že konverzaci nevypouští hned ven co jí něco řeknu.Akorát je problém že se nevídáme jindy jak na oslavách nebo mezi kamarády, ale když už tak tak to stojí za to.
Třeba nedávno jsme spolu seděli venku a povídaly si potom mi opřela hlavu o rameno a mírně mě chytla za paži prostě ne za ruku ale chápete opřela se o mě z unavenosti/opilosti jelikož to byla oslava ale v životě se tohle předtím nestalo fakt nevím co si o tomhle mám myslet a myšlenky na to mi někdy nedají spát.
řekněte mi svůj názor na tuto situaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.