Nejste přihlášen/a.
Ahojte, potřebovala bych nastartovat lepší imunitu. Jsem často nemocná. V lékárně toho maj hrozně moc. Co používáte vy? Díkec
Dobrou imunitu je možné získat zdravým způsobem života. V článku je uvedeno 11 rad. Jsou velmi jednoduché. Spánek, otužování, pohyb na čerstvém vzduchu, pestrá strava, dobrá nálada a smích, nohy v teple... Přečtěte si to .
Pouštím si z archivu včerejší detektivku. Zápletka se asi týká medu. Stále slyším manuka, manuka med. Tak si hledám, co to je za med. A ona to asi bude opravdu nějaká "bomba"na dobrou imunitu. Vzhledem k ceně nebude pro každého. Ale když je zde toto téma, tak se o informaci dělím.
@nikc - z ozdravujících pohybů bez vedlejších nežádoucích účinnků je nejlepší turistika a v zimě jízda na běžkách. Nesmí se u toho hledět na počet kilometrů. Stačí příjemný klidný pohyb v přírodě.
Čím více se snažím hýbat, tím spíš onemocním. Obzvlášť v zimě. Když jdu plavat, chytnu zánět močáku, když jdu cvičit, tak po cvičení chytnu bacil. Protože, jak se člověk zapotí a pak jde do sprchy a pak ven, tak z toho onemocní. Když se neosprchuje, tak taky. Vlastní zkušenost. Ideální by bylo pro mě cvičit doma. Ale to mě zase nebaví.
bimbam: tak tak, člověk hlavně musí umět poslouchat svoje tělo a ne hledět na ty km. Ujdu třeba za hodně dobrý čas 50km (den)..ale to už se zdravím nemá moc co společného. A taky každý má hranice někde jinde. Mě třeba vyhovuje max cca 12km za den, abych si to v té přírodě i trošku užil, něco z toho měl, byl v pohodě, chůze napohodu.. a tohle si dát tak max když mám zcela volný víkend v sobotu a v neděli pak odpočinek. A to skoro v jakémkoliv počasí..každé počasí má něco do sebe. Člověk se prostě musí při tom co dělá, cítit dobře..pokud ne, je něco špatně..a to platí u všeho.
Imunita hodně souvisí s psychikou, jeden čas jsem v práci byla dost neštastná a nebavilo me to a byla jsem často nemocná. Pak jsem odtud vypadla rovnou do důchodu a problémy se zdravím jako když utne. Další důležité pro imunitu je čistota střev, přijímejte ve stravě hodně vlákniny, tím se zlepší psychika a tím i imunita a zdravíčko.
Proč Celaskon, roste toho u nás málo, v čem je vitamin C? A vymačkaný citron ve vodě také není k zahození. I přes svoji kyselou chut krásně organizmus odkyselí a čovek pookřeje.
Zdravím. Všichni nade mnou mají pravdu a radí vám dobře. Hlavně žádné chemické hnusy z lékárny. Ty vám jen "rozhází"trávení a způsobí problémy. Jogíni, když chtějí podpořit imunitu, pročistí si krev, a funguje to už stovky let. Počtěte si tady: google.com/... Možná jste hodný člověk, a nechcete farmaceutický průmysl nechat na holičkách, aby nezchudl. Kde se asi vzal slogan: "Vaše cesta za zdravím vede do lékárny"? A klidně to pouštějí v televizi každou chvíli. Vždyť to tam může někdo vidět! Za to by měl někdo viset. Fakt že jo.Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.