Nejste přihlášen/a.
1x
Kolegyně s přítelem holdují MARVELovkám, komiksům... Ještě než vyrazila na tuto novinku, řekla, že od toho nic nečeká. Joaquin Phoenix (vyslov "ten chlápek") se na to prostě nehodí. A další den: "asi jsem se zamilovala!"
Nevím, jestli film obsahuje hlubší myšlenku, ale už kvůli "tomu chlápkovi" bych to chtěla vidět. M.
doplněno 14.10.19 08:43:
No, neodpověděla. Pravda. Takže neznám nikoho takového. Asi nepřestali brát prášky, které tyto projevy tlumí ![]()
Já mám Jokera zažitého jako hubeňoura, se kterým šijí všichni čerti (viz Heath Ledger, Jared Leto). Ale pravdou je, že i Jack Nicholson byl svůj, ale takový "nevyrýsovaný", co se osobnosti týká. Joaqina Phoenixe mám ráda, jen jsem si u něj neuměla představit tu rtuťovitost, vnitřní napětí, šílenství (to vše z Ledgera přímo sršelo). A vida, je to tam ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.