Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někoho jako je Joker?

Od: vtipalek odpovědí: 3 změna:
Znáte nějakou osobu, která se chová podobně nebo stejně jako postava Jokera z nového stejnojmenného filmu? Trpí nějakým onemocněním? A vlastně, jak na Vás film působil? Přestože bych si asi moc z tohoto filmu do svého života neměl odnášet, tak od doby zhlédnutí se držím pravidla, že život není tragédie, ale jedna velká komedie...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Kolegyně s přítelem holdují MARVELovkám, komiksům... Ještě než vyrazila na tuto novinku, řekla, že od toho nic nečeká. Joaquin Phoenix (vyslov "ten chlápek") se na to prostě nehodí. A další den: "asi jsem se zamilovala!" *smich*

Nevím, jestli film obsahuje hlubší myšlenku, ale už kvůli "tomu chlápkovi" bych to chtěla vidět. M.

doplněno 14.10.19 08:43:

No, neodpověděla. Pravda. Takže neznám nikoho takového. Asi nepřestali brát prášky, které tyto projevy tlumí :-D

Já mám Jokera zažitého jako hubeňoura, se kterým šijí všichni čerti (viz Heath Ledger, Jared Leto). Ale pravdou je, že i Jack Nicholson byl svůj, ale takový "nevyrýsovaný", co se osobnosti týká. Joaqina Phoenixe mám ráda, jen jsem si u něj neuměla představit tu rtuťovitost, vnitřní napětí, šílenství (to vše z Ledgera přímo sršelo). A vida, je to tam *mir*

Sice jste neodpověděla přímo na otázku, ale to nevadí. Já si zase umím Phoenixe v té roli představit. Dobře hraje záporáky. Vzpomeňte si na film Gladiátor.
Taky nikoho takového neznám a ani bych znát nechtěla. Do kina na film nepůjdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]