Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouholety kamarád je zlý, zavistivý

Od: christina odpovědí: 11 změna:

Dobrý vecer, mam dlouholeteho kamaráda starsiho o 15let, je mu 54let,nevim co snim, chvili se ke me chova hezky, a pak mi chodi zprávy typu zllatokopka, mrcha, kazda zenska chce jen prachy, barak, bavoraka..tenhle typ cloveka je velice neprejicny, zavistivy...je uz 13let sám bez vztahu.Vecne nadava na zensky, ponizuje je ...musela jsem ho zablokovat vsude. Mam svuj vztah jsme spokojeny a kdykoliv ctu jeho zprávy je mi hnusne..co rikate na tenhle typ lidi?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

5x

Buddhista by takovému člověku řekl, že Vše co tě potkává, vychází z tebe. Tahle prastará pravda stojí za zapamatování.

Jasně a názorně vidíte, proč zůstal sám. Nemá peníze, nemá barák, nemá ženu, nemá bavoráka a je bytostně přesvědčený, že za všechny neúspěchy a všechny špatnosti v jeho životě můžou všichni ostatní. On se považuje za jejich oběť. Možná že na vás pomýšlel, vy jste ho odmítla a on vás hned taky zařadil mezi všechny ostatní lumpy a zloduchy.

Co s ním? Nic neřešte a nic mu nevymlouvejte. Není to váš kamarád.

christina
hodnocení

Ano chtěl mě. Řekla sem mu kdysi že Budem jen přátelé, můj typ to nebyl a neni

hodnocení

4x

Dobrý večer. Je to ubožák, který si nedokáže najít a udržet ženskou. Chlap, který potřebuje ponižovat ženy, si nepřipustí nikdy, jak je sám ubohý. Takového kamaráda bych nechtěla ani omylem.

hodnocení

3x
To neni kamarád to je člověk který si nezaslouží ani malinkou kapku vaší pozornosti
Všude bych ho bloknul nereagoval na něj a zapoměl že existuje

klera*
hodnocení

3x
Co říkám na tenhle typ lidí? Je mi jich líto...ztratili se na svojí cestě a už se z toho většinou nevyhrabou. Jsou smutný a z těhle negativních věcí žijou. Chápu je, protože vím, že k tomu taky mám tendenci. Vždycky mi připomenou, čím se nechci stát a proč se mám snažit se sebou něco dělat. :)

hodnocení

2x

To není kamarád, ale pitomec. Nezbývá, než přestat s ním komunikovat.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Je z něčeho neštastný tak to u takových lidí je.

kami*
hodnocení

0x
Takovéhle chování může být po zklamání. Strach ze žen. Zároveň i touha po ženě. Pokud jsou pocity chci a nechci ženu zároveň, vzniká zmatek.
Já bych ho spíše nějaký čas zkoušela přetlačovat, ale asi neúspěšně..

hodnocení

0x
A proč jste se s ním kamarádila? To je citový upír. Takový člověk Vám nemohl nic dát. Není divu, že s ním žádná nevydržela. Neumí to se ženami.
christina
hodnocení

Neumí to snimi. Unavovalo mě to, pořád stejný zprávy o zenskych jaký jsou mrchy atd. Nedá se sním bavit furt resi ženský a každý kdo má vztah tak mu závidí i mě.

iz*
hodnocení

0x

Kamarádství by mělo zvládnout i "nepohodu", ale tohle se mi zdá "trochu" moc.

On Vám posílá SMSky, v nichž Vám nadává, Vy jej pomlouváte v internetu (potvrzujete jeho názor na ženy) > to podle mne není žádné kamarádství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]