Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct klukovi ne?

Od: nick151 odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, vždycky mi to tak trochu dělalo problém...většinou jsem každýmu alespoň tu jednu šanci dala...ale přesto..máte nějakou tu radu, jak říct klukovi ne, když je vážně neodbytný a uhání vás?...to že mu mám říct, že jsem na holky fakt neberu...:D

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

4x

Hlavní je o co Ti jde. Aby to nebylo jak s tou slepicí co ji honí po dvoře kohout.

Říká si: "Ještě jedno kolečko, aby si nemyslel, že jsem ku***".

kytka*

Někdy je prostě říct věci na plnou pusu, jestli není blb,tak to přijme. Prostě budem teda kámoši, ale jinak si na mě nemysli. Nevím co bys chtěla slyšet za kudrdlinky.

nick151
hodnocení

nejde o to co bych chtěla slyšet...jen většina lidí odpověď na plnou pusu nepřijme a kamarádství z toho pak stejně neni...to bys taky mohla vědět, když tu pouštíš taková moudra...

kytka*

hele neurážej se ,pokud je člověk normální a je tvůj kamarád ,tak to vezme. Jestli to nevezme , tak promiň u mě by jako kámoš skončil.Takový je život a bát se někomu něco říct, tak to tedy promiň ,kde jsme. To abys chodila po špičkách, aby mu to náhodou nevadilo, že chodíš normálně. Promiň .

nick151
hodnocení

jasný, ty mi budeš říkat, at neurážim, když přiostřovat si to začala ty...*smich*..okeej tak pohoda...odpovídej si na jinou otázku, když ti tahle přijde nesmyslná...proč tu teda tímhle ztrácíš čas? hmm?..:-P

kytka*

Jestli ti to připadá ostrý, tak jsi v životě ještě nic nezažila.To byla jen rada, tak jak jsi to chtěla. Ale asi jsi chtěla slyšet něco jiného, to tak bývá. Ale život ti připraví jíiná horší rozhodnutí. A budeš je muset třeba vyřešit hned, nebudeš mít čas na rozmyšlení. Žij blaze a ať se ti daří.

nick151
hodnocení

nojoo..tos mi neřekla nic novýho...tyhle rozhodnutí dělám téměř denně...ale dík..taky se měj..

arimas*

hihih to je presne ono kytus hahahah ja se picnu ... ty reakce uz zacinaji nudit a jsou az moc predvidatelne ... ale co aspon se clovek v praci nenudi *smich**palec**palec*

doplněno 19.03.10 14:04:

mozna to vypada jako protireceni s tou nudou ... tak jen pro jistotu uvedu na pravou miru..: REAKCE na uprimne a realne rady ZACINAJI NUDIT jelikoz vetsina na ne reaguje uplne stejne URAZENE a dotcene .

Na druhou stranu je to desna sranda jak je to vsechno predvidatelny.. Tak ted to dava vetsi smysl

teri*

nojo, jestli to je dobrý kamarád, tak to je špatný. já jsem takhle přišla o jednoho skvělýho kamaráda, prostě mi řekl, že už se se mnou nemůže vídat, že by pořád takhle vyváděl ...co poradit...asi budete muset doufat že ho to časem přejde a že na vás nezanevře

nick151
hodnocení

no právě..tuhle zkušenost už mám taky a nechce se mi do toho podruhé...ale je pravda, že nic víc než doufat, že to vezme v pohodě, mi nejspíš opravdu nezbývá...jinak díky...:)

No, je to vlastně jednoduché. Řekni mu na rovinu, že si vážíš vztahu přátelského, který spolu právě udržujete, více než vztahu jakéhokoliv jiného. Pokud se od tebe potom sdělení odvrátí, víš, že to přátelství nebylo postaveno na výhradně přátelském vztahu, ale na očekávání něčeho jiného.

kytka*

strejc to ona nechce slyšet, to jsem ji napsala a se zlou jsem se potázala:D

teri*

v tomhle se moc poradit nedá, ale přeju, ať to dobře dopadne :)

nick151
hodnocení

já vím..díky..

nick151
hodnocení

vztah jako takový s ním mít nechci, v tom mám jasno, jen nechci toho člověk ztratit a porušit přátelství mezi námi...proto se snažim vymyslet něco šetrného...

teri*
hodnocení

2x

a já zase jsem spíš dávala šanci proto, že ten kluk mohl být třeba ve skutečnosti milý a vtipný. ale pokud se vám opravdu nelíbí, tak určitě bych řekla na rovinu, že nemáte zájem, i když budete mít o potenciálního kamaráda míň.

nick151
hodnocení

no právě...je to můj moc dobrý kámoš a nechci ho ztratit...ale vztah taky nechci...proto přemýšlím nad tím, jak to říct tak nějak ,,jemně"...

jarmik*
hodnocení

2x

Řekni prostě ne a ROZHODNĚ to nijak neodůvodňuj. Nejsi povinna nic odůvodňovat, natož lhát.

Máš snad tolik sebeúcty, že se považuješ za svobodnou bytost, která nedluží nikomu nějaké odůvodnění, s kým chce být a s kým nechce - nebo ne?

lucinkaf*
hodnocení

2x

tak snad je na každém z nás, s kým chceme být a s kým ne. Už je jen na nás, jestli mu to řekneme srozumitelně a narovinu nebo pomocí náznaků, což se ne vždy sejde s požadovaným výsledkem. Ať už odmítnutí podám jakkoliv, ten dotyčný se s tím musí vyrovnat sám. Takže bych mu narovinu řekla, že je fajn, že se mi s ním hezky povídá, chodí do kina, sportuje, ale že tam to končí a že víc než jen kamaráda ho považovat nemůžu a budu ráda, když to tak vezme i on. Pokud bych ho zklamala a odmítl kontakty se mnou, vzala bych to jako nějaké ponaučení, moudro, kus života a šla bych dál.

kytka*
hodnocení

1x

Prostě jsi mi nepadl do oka ,nezlob se!Já také říkám věci narovinu:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]