Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychicke problémy

Od: tomass* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám velké problémy s psychikou podle mě a potřeboval bych jen poradit jestli existuje neaky online psycholog zdarma a bez přihlášení .. jestli ne nemusí to být psycholog prostě někdo kdo mi pomůže jsem fakt na dně prosím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pěkný den,

pokud něco takového existuje,předpokládám,že to není hrazené ze zdrav.pojištění a bude Vás to tudíž hodně stát. Zkuste krizovou linku důvěry. Ta je zadarmo,online a pracují tam psychologové. Doporučuji elinku. Stačí zadat do googlu elinka důvěry. Pokud jste student a je Vám do 26 let,můžete se také obrátit na chat linky bezpečí. Rovněž zdarma.

Existují i jiné linky důvěry,ale ty bych příliš nedoporučila(z osobní zkušenosti).

id
hodnocení

0x

Dost zdravotních pojišťoven má zdarma službu " Lékař na telefonu". Co máte za zdr. pojišťovnu netuším.

jestli existuje neaky online psycholog zdarma a bez přihlášení - tohle fakt neexistuje, alespoň doufám

hodnocení

0x

Dávat sem odkazy na jiné poradny není dovoleno. Ale pokud do googlu zadáte vyhledat- psychologická poradne zdarma, tak minimálně jedna poradna na netu je. Zrovna jsem to nechal vyhledat.

kami*
hodnocení

0x
Na dno se člověk nejrychleji dostane tak, že pro sebe používá velice zlé a bolestivé myšlenky. Je nutné je okamžitě zastavit, odmítnout a přestat používat. To, co Vám takové myšlenky říkají, není pravda.

patronka*
hodnocení

0x

Znám tohle : velka.zlutasova.cz/...

Zkoušela jsem to před několika lety a docela mi program pomohl. Anonymně vyplňuješ dotazníky a nakonec dostaneš celkem přesnou analýzu Tvé situace, případně nějaké rady. Nemusíš nikam chodit a cena je rozhodně nižší, než u psychologa. Doporučuji aspoň přečíst :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]