Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat dřevěného koníka?

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Strávila jsem přes hodinu na netu a nic. Nechci houpacího, ale hezkého dřevěného koníka s oháňkou do ruky na hraní, který vypadá oravdu jako kůň, ne plyšového nebo plastového apod. Děkuji.

doplněno 11.10.19 17:46:

Jste všichni hodní, děkuji, ale stále to není koník, jakého má kámoška, bohužel neví odkud, je dřevěný, hnědý, s kopyty, oháňkou, uzdičkou, cca 30cm vysoký a jako živý

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ájo, mám doma po mamince dva koně a jedno hříbě. Vypadají velmi realisticky, pocházejí pravděpodobně od Vietnamců, materiál asi plast, ale na první pohled dřevo mahagon. Výška asi 30 cm. Cca před 20 lety jim jeden známý přidělal kožené ohlávky a sedla. Ráda to stádečko někomu zadarmo předám, pokud to udělá radost. Mám to fotit a poslat fotku mailem?

hodnocení

0x

Našel jsem několik výrobců dřevěných koníků, tady je třeba jeden: ostrovprorodinu.cz/...

doplněno 11.10.19 00:40:

další byl tento pilina.cz/...

hodnocení

děkuji, ale potřebuji, aby měl oddělené 4 nožky

hodnocení

tam je ale napsáno vyprodáno

hodnocení

0x

V Kašperských Horách na náměstí je muzeum dřevěných hraček s možností prodeje. Jsou tam krásné výrobky, bohužel už je to nějaký čas, co jsme tam byli naposled, tak si celý sortiment nepamatuji. Možná by vám pomohli. Zde jejich web.

lidus*
hodnocení

0x

houpacikun.cz/... jako živý

doplněno 10.10.19 19:50:

Při cenách se mi zamlžily brýle, koupím vnučkám kde co ale cena je rozhodující, koník děcko bude mít ě roky, víc ai ne.

doplněno 10.10.19 19:51:

Omlouvám se ne e ale 2 roky max.

Tazatelka ale uvádí, že nechce houpacího koně.

lidus*

Omlouvám se nějak mi ten houpací-nehoupací unikl.

Co tyto koně mrakyhracek.cz/...

Dřevo to není ale může dokupovat dětem stáje, sprchu pro koně, sedla, jezdce, auta s přívěsem a td. Vnučky si hrají od 3 let a mám co kupovat na Vánoce. Dřevěný a fakt vypadající jako živý, jedině řezbář, sedlář.

hodnocení

0x
Mohl by být treba nejaky takový? ;)
Kde sehnat dřevěného koníka?

kami*
hodnocení

0x
Hezké koníky nabízejí i na Sbazar.cz a Bazos.cz, na jiný bazar, třeba Aukro, jsem nekoukala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]