Nejste přihlášen/a.
No pokud mne kontrola sice najde doma, ale zrovna na zahradě řezu dříví, asi se jí to líbit nebude.
Jedině pokud Vás uvidí řezat to dříví ,nebo neotevřete ve špinavých montérkách.Samozřejmě také dle diagnózy na neschopence!
no ja treba otevrel ve spinavych monterkach a nebyl to problem, sice se dival dost divne ale nic nerekl
V době nemoci jste povinen dodržovat léčebný režim a při úžívání některých léků se požívání alkoholu nedoporučuje.
Minámálně byste si měl pročíst příbalové letáky k lékům, jež užíváte.
Jestli máte vycházky, můžete partnerce koupit např. kytici plus nějaký vhodný dárek a oslavu výročí bych pro jistotu posunula až po nemoci.
Kontrole můžeš přijít otevřít po čtyřech třeba. Ale jestli jsi s rýmičkou na nemocenské a navíc tzv. přizdisráč, tak chudák tvoje holka. Asi si časem najde jinýho odolnějšího kolíka
ernie, nenapsala bych to jinak. Přesně to stejný mě taky napadlo. Asi jsem měla samý odolný kolíky, protože za mých téměř 50 let jsem nezažila chlapa kterej by byl na neschopence s rýmičkou .
Každopádně, když je vám dobře natolik, že chcete pít alkohol, tak si myslím, že můžete i pracovat a ne se válet doma a přemýšlet nad kontrolou nemocných.
kapku slusnosti, vzdyt to je dneska bezne u tech mladsich rocniku, od malicka ho vsude vodili za rucicku, pak udelal vysokou protoze s tou se o nej mamo budou vsichni prat ( to nic ze je levy ve vsech smerech ) no a ted kdyz konecne nasel praci tak prece nebude delat, vzdyt na rymu muze i umrit takovy slabsi jedinec
Z logiky věci, když je člověk nemocný, může brát kapky na kašel, nebo jiné léky na bázi alkoholu. Co když přijde kontrola bezprostředně poté, co užijete lihové kapky na kašel? Nic se nestane, a kontrola nemá šanci rozlišit, jestli jste nadýchal z léků nebo ze sklenky vína. Bez ohledu na to, jestli to vůbec kontrolovat bude.
Až přijde kontrola, nebude to "silniční kontrola"...dýchnout vám nedají. Ale jestli se ožerete tak, že se neudržíte na nohou nebo, nedej bože pozvracíte kontrollního pracovníka, tak to bude trochu trapné. Raději se zamyslete, jaké léky užíváte a zda to nebu nápor na vaše játra.
Nemocenská kvůli nachlazení...
Pokud neberu přímo antibiotika, léčím se pomocí horkých alkoholických nápojů (víno, pivo, švédský čaj). A funguje to. Kontrola nemá v popisu práce kontrolovat hladinu alkoholu, ale pouze vaši přítomnost doma. M.
Ano, přesně
Je to zvláštní, ale už mi to vyloženě chutná. Nenechat přejít varem, vylouhovat bylinky dle potřeby (já hodně používám bezový květ), osladit medem. Opravdu to extrémně vnitřně prohřeje, ideální před spaním. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.