Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náznak na infarkt?

Od: rarid odpovědí: 10 změna:

Ahoj

Je mi 17 a už kdysi jsem byl na kardiu kde mi nic nezjistili.

Dnes ráno tak kolem 8 hodiny jsem si myslel že si budu volat rachlou a zároveň jsem si myslel že to každou chvílí se mnou sekne.

Bolelo me celkem dost na hrudi přičemž se bolest šířila do krku a do levé ruky, taky se mi hůř dýchalo. Přečetl jsem si že to jsou příznaky infarktu.

Bolelo mě to pouze při pohybu a občas i jen tak a asi do hodiny to zmizelo.

Co to mohlo být?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lizzy
hodnocení

3x
Mela jsem podobný problém ve velmi mladem veku, na kardiologii mi nic nezjistili a nakonec vyšlo najevo, že příčinou je skolioza. Problémy vymizely, jakmile jsem se začala více hýbat. Občas se to ještě ozve, když třeba dlouho sedím v jedné pozici atd. Hlavně se moc nepozoruj, pravděpodobnost infarktu v 17 letech je téměř nulová. Pakliže máš stále pochybnosti, podstup nejake komplexnejsi vyšetření. Máte v rodine nejake kardiovaskulární problémy? Nebo to taky může byt nízký tlak, jeslize mate pocit, že to s vámi sekne.
kepler*

Sohlasím, pravděpodobně jde o neurologický problém, z infarku v tomto věku nemusíš mít strach.

sebod*

kepler. To myslíš opravdu vážně, že v tomto věku nemusí mít strach z infarktu?! Hm... Pěkný blábol.

jirma
Infarkt v 17 proc je šance 0. Pokud kouří a pije hodně energetický nápoje tak je infarkt klidně možný. Ale pokud žiješ zdravě tak myslím ze to nebude infarkt

hodnocení

2x

Na to ti bohužel kvalifikovaně odpoví jen odborný lékař po zevrubném vyšetření. Příznaky infarktu to mohou být, ovšem také nemusí.

iz*
hodnocení

2x

"Přes internet" Vás nikdo nevyšetří. Chcete-li znát odpověď, musíte k lékaři.

jaros70*
hodnocení

1x

Při tom špatném pocitu který může být způsoben nošením těžšího břemene v rukou před sebou je obvyklé špatné dýchání. Pokud v náručí nesete těžkou věc, může se stát, že hrudními kostmi skřípnete nerv. Rozpojte hruď. Zvedněte ruce za hlavu. Chytí se prsty za zátylkem. Roztahujte ruce od sebe, přičemž prsty rukou jsou pevně semknuty. Měly by se uvolnit nervy, které nevíme odkud vedou a co jsou zač. Vyhněte se nepřirozeným úkonům jako je nošení břemen před sebou a také přehnané tvorby mušličky z levé ruky po vzbuzení.

m123*
hodnocení

0x

Měla jsem podobný problém. Byl mi zjištěn Tietzův syndrom.

rv*
hodnocení

0x

Klidně to může být psychického (neurotického) původu. Zvláště v době, když si člověk začne uvědomovat, že je smrtelný.

Infarkt to není ten by bolel stále bez přestávek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]