Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Je mi 17 a už kdysi jsem byl na kardiu kde mi nic nezjistili.
Dnes ráno tak kolem 8 hodiny jsem si myslel že si budu volat rachlou a zároveň jsem si myslel že to každou chvílí se mnou sekne.
Bolelo me celkem dost na hrudi přičemž se bolest šířila do krku a do levé ruky, taky se mi hůř dýchalo. Přečetl jsem si že to jsou příznaky infarktu.
Bolelo mě to pouze při pohybu a občas i jen tak a asi do hodiny to zmizelo.
Co to mohlo být?
Sohlasím, pravděpodobně jde o neurologický problém, z infarku v tomto věku nemusíš mít strach.
kepler. To myslíš opravdu vážně, že v tomto věku nemusí mít strach z infarktu?! Hm... Pěkný blábol.
Při tom špatném pocitu který může být způsoben nošením těžšího břemene v rukou před sebou je obvyklé špatné dýchání. Pokud v náručí nesete těžkou věc, může se stát, že hrudními kostmi skřípnete nerv. Rozpojte hruď. Zvedněte ruce za hlavu. Chytí se prsty za zátylkem. Roztahujte ruce od sebe, přičemž prsty rukou jsou pevně semknuty. Měly by se uvolnit nervy, které nevíme odkud vedou a co jsou zač. Vyhněte se nepřirozeným úkonům jako je nošení břemen před sebou a také přehnané tvorby mušličky z levé ruky po vzbuzení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.