Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se prestat smát

Od: nocau52 odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

1x

Záleží jak to myslíš. Pokud jsi zoufalec kterému vadí dobrá nálada, tak no comment a pokud myslíš v nevhodnou dobu, tak to jsem zažil a nešlo to. Takže vše funguje jak má a já vybuchl smíchy u ředitele a něšlo to zastavit. *haha*

gumid
hodnocení

1x

Berete drogy? Přestaňte a bude po legraci.

Pokud trpíte nemocí, tak si zajděte k doktorovi.

Pokud jste normální, tak se zamyslete nad sebou a trochu se tzv. srovnejte...

hodnocení

0x
Bude stačit myslet na něco nevtipného nebo vážného, co se stalo v nejbližším okolí naposled.
pavelpavel*

To jsem se smál ještě víc. Představoval jsem si hroby a hrůzu a nešlo to, tak jsem to nechal free a pár minut se smál i když se to nehodilo a pak to přestalo.

hodnocení

0x

Je to jakási psychická záležitost a zastavit se to téměř nedá. Pokud to přijde při nějaké nevhodné příležitosti, je nejrozumější se omluvit a opustit prostor. Ono to po nějaké době přejde samo.

doplněno 09.10.19 19:22:

A pozor - pokud by se Vám to stávalo častěji, může se jednat o vážnou mozkovou disfunkci ( patologický smích), která vyžaduje lékařskou prohlídku!

kami*
hodnocení

0x
Nálady jsou nakažlivé.
Nejdříve si vyberte všechny morouse, neurotiky a vzteklouše, a všechny vzorně nakažte smíchem nebo úsměvem. Ať se to konečně naučí taky. Pak nás ostatní.
A víte, že Vám to bez smíchu nebude tak moc slušet, jako teď?
Já bych byla pro léčbu špatných nálad, neléčila bych šťastné lidi. (Výsměch ale neuznávám)

lizzy
hodnocení

0x
Jen se smějte, co bych za to někdy dala já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]