Záleží jak to myslíš. Pokud jsi zoufalec kterému vadí dobrá nálada, tak no comment a pokud myslíš v nevhodnou dobu, tak to jsem zažil a nešlo to. Takže vše funguje jak má a já vybuchl smíchy u ředitele a něšlo to zastavit.
Bude stačit myslet na něco nevtipného nebo vážného, co se stalo v nejbližším okolí naposled.
pavelpavel*
To jsem se smál ještě víc. Představoval jsem si hroby a hrůzu a nešlo to, tak jsem to nechal free a pár minut se smál i když se to nehodilo a pak to přestalo.
Je to jakási psychická záležitost a zastavit se to téměř nedá. Pokud to přijde při nějaké nevhodné příležitosti, je nejrozumější se omluvit a opustit prostor. Ono to po nějaké době přejde samo.
doplněno 09.10.19 19:22:
A pozor - pokud by se Vám to stávalo častěji, může se jednat o vážnou mozkovou disfunkci ( patologický smích), která vyžaduje lékařskou prohlídku!
Nálady jsou nakažlivé. Nejdříve si vyberte všechny morouse, neurotiky a vzteklouše, a všechny vzorně nakažte smíchem nebo úsměvem. Ať se to konečně naučí taky. Pak nás ostatní. A víte, že Vám to bez smíchu nebude tak moc slušet, jako teď? Já bych byla pro léčbu špatných nálad, neléčila bych šťastné lidi. (Výsměch ale neuznávám)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.