Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písemné vyznání

Od: martin11 odpovědí: 4 změna:
Ahoj,mohu se zeptat na radu?Líbí se mi jedna holka,nestýkáme se a ani neví že existuju,avšak občas ji zahlédnu,myslíte že bych na ni mohl udělat dojem nějakým dopisem či básní(anonymně)? Děkuju za názor

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. A proč anonymně? Vy se za sebe stydíte? Na mne by to dojem neudělalo žádný. Pokud chcete zaujmout, pak hledejte způsob, jak s ní navázat komunikaci a seznámit se s ní. Na Vašem chování a vystupování záleží, jaký uděláte dojem.

smode*
hodnocení

1x
Řekl bych že v dnešní době kdy se rozdíly mezi pohlavími stírají snad jako nikdy v historii tímto dojem rozhodně neuděláte. To by musela být opravdu velká náhoda aby ta dívka byla zrovna "něžná duše" kterých je dnes jako šafránu.

figurek*
hodnocení

1x

na něžnou a lyrickou duši by snad báseň zapůsobit mohla, ale jinak nevím nevím. Takovou dnes asi nenatrefíš.

Viděl jsem to doma mockrát. Některá z našich mladých dostala nějakou zprávu na mobil a první co řekla bylo : To je blbý.

iz*
hodnocení

0x

Anonymně na ni zapůsobíte tak, že až se k autorství přiznáte, pošle Vás rovnou "někam".

Písemné vyznání či báseň (ne anonymně!) je podle mne dobrý nápad. Napíšete-li dopis nebo báseň bez chyb a vlastnoručně, bude to ještě lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]