Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem nechal opravit havarijní společnou kan. přípojku pro tři domu. P řed opravou byli všichni ochotni zaplatit, ale pro opravě již ne. Dal jsem je jednotlivě k soudu, neb mají rozlišné trvalé bydliště. Jeden soud rozhodl, že platba bude stejným dílem pro tři účastníky a tak se stalo a případ se uzavřel. Druhý soud trval dlouho a začal věc projednávat hodně dlouho po vyřízení prvního, neuznal rozhodnutí prvního soudu z jiného obvodu, to jest platba stejným dílem, ale pro tento druhý dům dle jeho míry využití, což nedosáhlo zdaleka jedné třetiny. Je možné, aby soud v jedné věci rozhodl každý jinak a je možné při odvolání otevřít první případ, kde soud rozhodl platbu stejným dílem, neb tento dům byl podstatně větší. Dle těchto rozhodnutí, mě jeden soud hodně poškodil. Co s tím mám dělat, když jsem byl tak douvěřivý a nechtěl platbu od nich předem a nakonec jsem zaplatil nejvíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.