Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10 let beru antikonc.miminko chci příští rok

Od: filadephia* odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz. Od 18 let beru antikoncepci, což je prakticky 10 let. Zhruba příští rok bych se chtela snažit o miminko. Mám prášky vysadit už ted a chránit se jinou ochranou, aby se stihlo dát telo do pořádku: Někde jsem četla, že třeba kdybych ted vysadila a otehotnela do půl roku, že bych nepředala plodu moc prospěšné látky a jsou tam pak vetší rizika potratu a že by se prostě tělo mělo dát dohromady, očistit.Názor?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

4x

Zašla by na gyndu na prohlídku a poradila se s doktorem jen on vám může doporučit podle zdravotního stavu co dál...když to tedy berete takto z lékařského hlediska.

olinl
hodnocení

0x

Známá otěhotněla při antikoncepci, kluk(syn) naprosto zdravý, vystudoval gymnázium.. Každý člověk je ale jinak stavěný. Doporučení na očistu těla jsem četl rok bez hormon. antikoncepce. Gynekolog by měl mít větší přehled jak píše rádce přede mnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]