Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Jak poznat, zda jsem chlapovi sympatická, líbím se mu, nebo se snaži byt jen slušný? Stala se mi taková situace. Byla jsem si sednout v hospodě s mojí mamkou. Potkaly jsme tam její bývalou spolužačku se synem. Předtím jsem ho vůbec neznala, jen jsem od mé mamky věděla, že je o pár let mladší než já. On hned za mnou přišel a "Ahoj, já jsem xy." Podával mi ruku, tak jsem mu také podala ruku a představila se. Koukal na mě a usmíval se. Mamka říkala, že je prostě slušně vychovany.. Až pak později mi došlo, že správně prvně podává ruku žena muži.. Přišlo mi to takové zvláštní, možná už měl trochu upito..Přišel mi docela fajn, ale co se týče toho špatného podání ruky uplne nevím.. Možná jsou veškere domněnky zbytečně, protože ma přítelkyni.. Už jsem se několikrát zklamala, tak si dávám trochu odstup. Díky za rady
Z toho, že si tady do vás někdo zaryje si nic nedělejte. Asi jste příliš úzkostlivá, pokud se opravdu ptáte již po několikáté. Představuje se chlapženě, takže on první, a z podání ruky si nic nedělejte, bylo to v tom okamžiku spontánní. Už se tady řešily hlouposti kdo první a jak pozdravil...v době rovnoprávnosti se formality tak neberou a proč by nemohla pozdravit žena muže, pokud je v tom okamžiku pohotovější?
"Až pak později mi došlo, že správně prvně podává ruku žena muži." Třeba mu to taky došlo až později, jako vám. Každý není Guth-Jarkovský. Nehledal bych v tom vědu.
Píšete, že má přítelkyni. Asi bych žádnou iniciativu nevyvíjela.
Povídali jste si o něčem, nebo jste jen tak seděli? Kolik Vám je let?
Nechte to koňovi, v hospodě se na protokol nehledí, zvlášt, jestli měl již nějaké pivo, bylo to spontánní, protože i to tykání navrhuje žena první. Možná, že o Vás již slyšel od svojí mamky /stejně jako Vy asi od svojí/ a tak Vás bral, že už Vás dlouho zná a rád se seznámil naživo.
Nic bych za tím neviděla.
Počkejte, jak se mamka s kamarádkou zase setká a jestli něco nového nepřinese. Neptala bych se a nevyzvídala. I když, jestli sháníte chlapa a tento se Vám líbil, tak se za nějaký čas můžete zeptat, jak se mu daří /a jestli nebude svatba/.
Iz ve 22.22. - Potom nechápu 3. větu od konce. Možná jsou veškere domněnky zbytečně, protože ma přítelkyni..
nevím jestli má přítelkyni.. mamka ho také viděla poprve.. jeho mamka ani nevedela, že jsem její dcera dcera.. parkrat jsme se někde viděli, ale myslela, že jsem spolupracovnice.. mně je 27, jemu 24.
Já jsem si to "možná" vztáhla i k druhé části věty. A jak vidím z reakce tazatelky, nemýlila jsem se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.