A co si třeba uvědomit že třeba v 70ti letech neni tak jednoduchý se naučit používat internet a naučit se to vyhledávání, stačí že se někomu povede třeba jenom najít tuhle poradnu a o tý se nakonec dozví od někoho jiného a ne že jí najde sám, takže neni důvod hned urážet neznalý, žádný učený z nebe nespadnul.
Nesrovnavam se s panem ale myslel jsem to všeobecně, jinak neznáte mě tak jak můžete psát že jsem línej, někdo si to dohleda na internetu a někdo se zeptá tady a já jsem svolil tuhle variantu tak co je na tom špatného? Třeba jsou nějaké výhodnější služby než Česká pošta a já je neznám tak nevidím důvod proč bych se tady nezeptal a když vám to vadí tak to nečtěte.
jurajjuraj*
mot
nepis tady pravdu protoze ti ji tady promazou, tahle promazana diskuze je jasna ukazka toho ze tu muzes psat jen to co ti dovoli vrchnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.