Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem po plánované operaci prstu(extrakce kovu), v propouštěcí zprávě z nemocnice mám, že se mám do 3 dnů hlásit k obvodnímu lékaři, ale neschopenku od obvodního lékaře již mám vystavenou ještě před tím, než jsem do nemocnice šel, je potřeba i tak jít znova k obvodnímu lékaři? Například podepsat nějaké papíry atd? Neschopenku mám, datum kontroly také, tudíž nevím, proč bych tam měl jít, proto se ptám, možná to v nemocnici přehlédli že tu neschopenku již mám, ikdyž jsem jim jí dával. Díky moc.
Díky za odpovědi, jde mi hlavně o to jestli to není kvůli socialce a kontrolám ze socialky atd, protože s doktorem jsem domluvenej že tam mám přijít až začátkem listopadu, takže ten ty zprávy atd vidět nepotřewbuje
dodržet rady svého lékaře-kontroly u PL stanovuje tento a ne OSSZ!Pokud Vás kontropla nezastihne ,když jste u PL tak se nic neděje,tedy mimo to že to budete muset doložit na socku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.