Nejste přihlášen/a.
@spidey Díky za reakci, ale bohužel jsi úplně vedle. Právě Rychlé šípy jsou typickou ukázkou komiksového kompletu. A myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že jedním z prvních, které u nás vyšly. Ještě před Čtyřlístkem nebo Velkými knihami komixů ABC.
Tento komixový komplet vyšel postupně ve třech knihách. První tuším v roce 1969, druhý díl pak v roce 1970 a třetí v roce 1971. Nemluvě o jejich novodobém vydání z roku 1998.
Gotrekzagary-
žel toto pro dnešní mladé,plné různých X menů,kpt. Amerika,nebo autobotů toto není žádoucí komiks!
Vážený Spidey... co se týká toho x na konci... to uznávám... upsal jsem se a všiml si toho až už to nešlo opravit.
Nicméně vedle jste Vy. Já nepíšu o časopisech s komiksem na jednu stránku, nýbrž o vázaných knihách, ve kterých vyšel příslušný komiks kompletně (Rychlé šípy z roku 1998 je jedna kniha), případně po částech (příběhy Rychlých šípů vyšly postupně ve třech knihách v letech 1969 - 1971).
Případně bych mohl jmenovat spoustu jiných knih, tedy komiksových kompletů, které u nás vyšly. Ať již zde zmíněný Čtyřlístek, Velké knihy komiksů, Barbánek, Garfield, Muriel a andělé a mnohé další.
Jestli Vás štve, že tu s Vámi nevedeme polemiku na téma jestli je lepší Marvel nebo DC, tak to napiště rovnou, ale neosočujte mne, že vařím z vody. Děkuji
Pod záštitou ABC vycházela Velká kniha komiksů.
Vzpoura mozků,Galaxy,Story,Příběhy malého boha,...velmi kvalitní komix. Spiderman se může zahrabat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.