Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je nejlepší komiksový komplet?

Od: spidey odpovědí: 13 změna:
Teď vychází nový komiksový komplet - Komiksový výběr Spider-mana. Jaký je podle vás nejlepší komiksový komplet, který u nás vycházel nebo vychází? UKK, NHM, DCKK nebo u nás vycházelo ještě něco jiného, co se Vám líbilo více? Děkuji za Váš čas.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Rychlé šípy... ;)

spidey
hodnocení

Děkuji za názor, ale Rychlé šípy nejsou komiksový komplet.

A tohle je teda co?

A dokonce ve 4 vydáních + dotisky.

@spidey Díky za reakci, ale bohužel jsi úplně vedle. Právě Rychlé šípy jsou typickou ukázkou komiksového kompletu. A myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že jedním z prvních, které u nás vyšly. Ještě před Čtyřlístkem nebo Velkými knihami komixů ABC.

Tento komixový komplet vyšel postupně ve třech knihách. První tuším v roce 1969, druhý díl pak v roce 1970 a třetí v roce 1971. Nemluvě o jejich novodobém vydání z roku 1998.

Gotrekzagary-*palec2*

žel toto pro dnešní mladé,plné různých X menů,kpt. Amerika,nebo autobotů toto není žádoucí komiks!

spidey
hodnocení

Gotrekzagary, prosím Vás, nepište, že jsem vedle. Vy jste vedle. Za 1. já píšu o komiksech, ne o komixech, které jsou na konci novin na jednu stránku. 2. neměl byste míchat komiksy a komiksové komplety dohromady. Komiksy jsou třeba čtyřlístek. Jakmile později vyjde spojení několika komiksů a důležitých událostí v pevné vazbě a má to několik brzkých pokračování, je to komiksový komplet. Zjistěte si o tom něco a nevařte z vody.

Vážený Spidey... co se týká toho x na konci... to uznávám... upsal jsem se a všiml si toho až už to nešlo opravit.

Nicméně vedle jste Vy. Já nepíšu o časopisech s komiksem na jednu stránku, nýbrž o vázaných knihách, ve kterých vyšel příslušný komiks kompletně (Rychlé šípy z roku 1998 je jedna kniha), případně po částech (příběhy Rychlých šípů vyšly postupně ve třech knihách v letech 1969 - 1971).

Případně bych mohl jmenovat spoustu jiných knih, tedy komiksových kompletů, které u nás vyšly. Ať již zde zmíněný Čtyřlístek, Velké knihy komiksů, Barbánek, Garfield, Muriel a andělé a mnohé další.

Jestli Vás štve, že tu s Vámi nevedeme polemiku na téma jestli je lepší Marvel nebo DC, tak to napiště rovnou, ale neosočujte mne, že vařím z vody. Děkuji

hodnocení

4x
Jak Rychle sipy tak i treba Ctyrlistek vysly v kompletnich vydani.

hodnocení

3x
Toto je citace z Vikipedie. Nelze zapomenout ani na předválečný časopis Mladý hlasatel, který ve 30. letech představil doposud nejdelší český komiksový seriál Rychlé šípy autorů Jaroslava Foglara a dr. Jana Fischera. Příběhy tohoto nejslavnějšího chlapeckého klubu vycházely ještě o mnoho desítek let později.

gumid
hodnocení

1x

Pod záštitou ABC vycházela Velká kniha komiksů.

Vzpoura mozků,Galaxy,Story,Příběhy malého boha,...velmi kvalitní komix. Spiderman se může zahrabat!

Tohle byla první... těch knih už je dnes víc... člověk by za to utratil majlant... ;)

A to jěště vycházely komiksy v tehdejším Ohníčku-Sek a Zula,příhody robota Emila (či jak se to jmenovalo) tedy z těch co jsem jako dítě kupoval (ohníček a pak ABC)

twd
hodnocení

0x

Za mě nejlepší co jsem četl je TWD, jinak prakticky všechny ty zmíněné komiksy se superhrdiny mi přijdou příliš infantilní a jak už nejsem dítě tak mě nebaví, těch dospělejších moc není nebo jsem na ně ještě nenarazil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]