Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Batoh na koncert?

Od: lukasik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chystám se na punkovej koncert do menšího klubu a mam jednu otázku: mam s sebou vláčet batoh? Respektive kam si mám dát mobil, klíče a peněženku? Batoh by mi překážel, ale takhle to zas nemám kam dát.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Spravnej pankac nic z toho nepotrebuje...

lipanek
hodnocení

2x

Zvolit kalhoty kapsáče, ledvinku okolo pasu, na krk se dají sehnat ploché kapsičky na doklady, z klíčů vzít pouze jeden, nebo dva ty nejnutnější, peněženka nemusí být objemná, stačí malá, látková kapsička na zip.

punky
hodnocení

1x

Batoh? S tím se vláčet*stop*, natáhni maskáče a do nich se ti vejde všechno.*hej* Jsou stylový a mají tak velký kapsy že jsem v nich nosil i knížky.

hodnocení

0x

Vždy jsem vše nosil po kapsách, žádný batoh jsem nikdy nenosil. Nebyl žádný problém. Nechci vypadat jak cestovatel.

hodnocení

0x

Že by do kapes?Ono skrz klíče od bytu-domu ,OP a peněženku mít batoh*zed*.Polud jsi dívka tak existují "batůžky " dva v jednom-kabelka a batůžek,kde můžeš mít jak dámské potřeby...

hodnocení

0x

Jsou dnes opravdu pěkné malinké batůžky, podívej se na internetu, asi si budeš těžko vybírat, co jich je. Myslím, že to by bylo vhodné než mít vycpané kapsy nebo sportovní ledvinku - tu společenského typu jsem zatím neviděla-.

asd1
hodnocení

0x

Když už batoh, tak ten punkovej ze Známky punku :D

Jinak kapsy, ledvinky, peněženky na krk apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]