Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, proč se tak zásadně liší ceny letenek do nějaké destinace? Hledal jsem, kolik by mě stála jednosměrná letenka z Tuniska do Prahy a cena byla vždy okolo 42000 Kč! Proto by mě zajímalo, jak je možné, že cestovky prodávají zájezdy do Tuniska i za cenu cca 8000 Kč a to včetně dvou letenek, ubytování i jídla, takže cena letenky je cca 2000 Kč...?
To, že vy nejste schopen najít nic levnějšího jak za 42 tisíc což je mimochodem dost vysoká cena i na cestu do Austrálie neznamená, že je to za tu cenu kupují všichni.Obousměrná letenka do Tunisu by měla jít sehnat odhadem(nikdy jsem ji nehledal) tak za 3000 takže 42 tisíc za jednu cestu je trochu mimo... Samozřejmě se ceny dost liší podle termínu a taky toho, kde chcete sedět. U levných letů je mezi sedadly ve stejné třídě rozdíl klidně celá letenka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.