Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se tolik liší ceny letenek?

Od: rolfovo* odpovědí: 4 změna:

Nevíte někdo, proč se tak zásadně liší ceny letenek do nějaké destinace? Hledal jsem, kolik by mě stála jednosměrná letenka z Tuniska do Prahy a cena byla vždy okolo 42000 Kč! Proto by mě zajímalo, jak je možné, že cestovky prodávají zájezdy do Tuniska i za cenu cca 8000 Kč a to včetně dvou letenek, ubytování i jídla, takže cena letenky je cca 2000 Kč...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaa*
hodnocení

0x

To je jak jet v T 613 a Trabantem. Být v ***** hotelu a turistické ubytovně s bufetem. Ceny nejsou přece stanoveny centrálně.
Ceny služeb, zboží se u nás přece též liší. Divíte se? Takže se nad tím nepozastavuji.

mathew
hodnocení

0x

To, že vy nejste schopen najít nic levnějšího jak za 42 tisíc což je mimochodem dost vysoká cena i na cestu do Austrálie*smich* neznamená, že je to za tu cenu kupují všichni.Obousměrná letenka do Tunisu by měla jít sehnat odhadem(nikdy jsem ji nehledal) tak za 3000 takže 42 tisíc za jednu cestu je trochu mimo... Samozřejmě se ceny dost liší podle termínu a taky toho, kde chcete sedět. U levných letů je mezi sedadly ve stejné třídě rozdíl klidně celá letenka.

m123*
hodnocení

0x

Tunisko lítávám. Ta vaše cena je přemrštěná. U cestovek stojí letenka kolem 8000,- Kč. Z Vídně / popř. z Tunisu do Vídně / jsou v akci i za 100 EUR. Letenky do Monastiru a Enfidhy bývají dražší.

hodnocení

0x
A nebude to tím jak zkrachovala cestovka Tomas Cook či jak se jmenuje? Četl jsem že lety z oblastí kde byli jejich zákazníci letové společnosti nasponovali ceny do absurdnich rozměrů aby na lidech popřípadě na pojišťovně oné Cestovky vytriskali jako hyeny co nejvíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]