dobrý den, Našel jsem stránku, kde nabízí po vyplnění dotazníku peníze. https://www. Centrumpruzkumu. Cz/? Cid=525683bd443bc&source=google&campaign=6444295352&adgroup=79620330929&targetid=kwd-375185166&keyword=privydelek&matchtype=b&ad=376826269197&network=g&device=m&devicemodel=&target=&placement=&position=1t2&aceid=&geo=1029205&feeditem=&ismobile=1&issearch=1&gclid=eaiaiqobchmiuyodv6z-5aiv0-j3ch0xta9eeaayaiaaeglysvd_bwe Myslíte, že peníze opravdu člověk za to dostane? Nerozumím tomu, proč by mi měli platit za vyplnění dotazníku? Děkuju
Vyplňování dotazníků obvykle funguje, firmy za ně platí. Vydělat se tím však nedá, protože je těch dotazníků moc málo. Někdy jeden za týden, jindy třeba za měsíc. Dost záleží i na věkové kategorii > některé kategorie mohou dostávat dotazníků o něco více, jiné méně.
Jsem zaregistovaný jinde, občas nějaký placený dotazník vyplním. Není to přivýdělek, je to sotva kapesné. Počítej maximálně s pár stovkama za měsíc (ale spíš za několik měsíců ). Je to spíš zábava než výdělečná činnost.
Nepovažuju to za seriózní záležitost Před pár lety jsem dělal sociologický průzkum v terénu, který vedla známá agentura pro zjišťování názorů obyvatelstva. Předcházelo tomu dvoudenní školení v Praze. Vydělal jsem si tak několik desítek tisíc Kč a každý respondent dostal 500 Kč odměny za 1 - 2 hodiny odpovědí, které jsem zaznamenával do NTB. Tento případ to podle mně rozhodně není.
necekej zazraky, normalni prace prinese vic... ale da se par stovek za mesic...vyzkum plati nekdo, kdo potrebuje data pro nejakou analyzu(trhu, volebni preference...)
Dobrý den, no dobře a je nějaká možnost si vydělat průzkumem dotazníků u společnost, která to opravdu zaplatí, když se vám zdá tato jako nevyhovující? Děkuju
Co znám, tak tyto společnostri opravdu platí. Ale vydělat se tím fakt nedá. To snad i žebrota je výnosnější.
cimilek
Nabízejí za průměrný dotazník 75Kč. Pro mě je to dost, myslíte, že třeba 2 takové dotazníky nedokáže člověk vyplnit do 1 hodiny? To by měl 150Kč/hodinu. Děkuju
martinna*
Jen si uvědom že ti těch dotazníků nepošlou třeba 20 denně. Ale např. 1 měsíčně. Také vyplňuji od pro 1 spol. a za +- 3r. mám tam asi 800 kč. To je jen na zábavu a ne na výdělek Asi tak.
A co kdybych se zaregistroval třeba u deseti společností a od každé odebíral občastné dotazníky. To už by se dalo měsíčně vydělat nebo to nebude stále stát za řeč? Děkuju
iz*
Registrace u 10 společností neznamená, že Vám bude chodit desetkrát více dotazníků. Průzkumy jsou určeny pro určité věkové, někdy snad i jiné skupiny. Navíc je za dotazník málo peněz. Těch zmíněných 75 Kč je spíše výjimka, častěji jde o 25 nebo 30 Kč za dotazník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.