Kámoši se na praxi vsadili,že se nechají přejet vlakem jako ve filmu.Prostě půjdou kousek po kolejích ,lehnou si mezi a počkají až něco pojede. Snažím se jim to vymluvit, že je to blbost,ale říkají,že když se nepohnou ,toz se jim nic nestane.
Jak chtějí zabránit tomu, aby strojvedoucí zapnul rychlobrzdu v okamžiku, kdy je v kolejích zahlédne? Ano, zřejmě i tak nestihne zastavit včas, ale i když se jim nic nestane tak to bude drahý. Osobně bych si nebyl jistý, že v tom skřípění kolejí a kol se dokážu nepohnout. A náhoda je blbec. Vždy tam může být uvolněná nějaká hadice, která je v té rychlosti prostě praští a bude konec.
To neni blbost to je přímo debilita Už jen lokomotiva táhnoucí vagony ma v předu nárazník kterej zrovna neni moc vysoko nad kolejema Další jak múžou vědět že někde z pod tý soupravy něco nečouhá nevysí co by je mohlo zasáhnout A jak si múžou bejt jistí že to psychycky unesou a ani se nehnou? Todle neni sázka ani hrdinství to je nemyslná hra o život Pamatuj takových to hrdinú sou plný hřbitovy
Vaši kámoši musí být cvoci s nízkým IQ. Nejenomže strojvůdce jako člověk zažije děsný šok, ale také začne prudce brzdit a může dojít ke zranění cestujících i těžkému úrazu namachrovaných debilů. Oznámit to na policii.
Viz Berger - to je tak dostat visícím spřáhlem do tykve. Mmch. pokud vlak pojede rychleji, tak vztlak pod vlakem tělo v pohodě vyzvedne do výšky. A i pokud vlak projede bez následků, tak na 99% stvojvůdce použije rychlobrzdu, policajti je pochytaj a bude se řešit náhrada škody za zastavení vlaku a ta nebude úplně zanedbatelná = kámošům nedoporučuju, je to pitomost...
Kamarádi jsou...(opět bych porušila pravidla), Nechtěla bych v tom vlaku jet, nechtěla bych ho řídit, nechtěla bych být jejich rodič a nechtěla bych ten masakr uklízet (rozjetou jsem viděla). Už vám někdo řekl, že film je film a realita je něco jiného? Létající Čestmír, znáte? Už tehdy se našly děti co si myslely, že létat oknem se fakt dá.
Ano, je to možné když si vyhlédnou vlak, kde není nic níže než jejich profil, tak přežije (asi ne pod střed, volná spřáhla).. Na intu najde. Ať si dá napřed kameru/mobil pod vlak. Im under train.
Jestli mají IQ idiota - lékařský termín- možná státu ušetří nemalé peníze za pobyt na uzavřeném oddělení . Jinak pokud mají IQ alespoň průměrné,myslím, že to je vtip, ale mně to opravdu vtipné nepřipadá.
No já jenom doufám, že to je jenom hloupá a vymyšlená otázka. Nevěřím, že by byl dneska ve skutečnosti někdo tak pitomý, aby takto riskoval život. Ale jestli je tohle pravda, tak tomu stejně nikdo nemůže zabránit. Někteří jedinci jsou tak hloupí, že přijdou o život i takhle pitomě. Také jsem znala případ o smrti nějakého kluka, co se vsadil že vyleze někam na ten stožár kde je vysoké elektrické napětí. Samozřejmě že ho to zabilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.