Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vím, že tím, že sem vložím odkaz, zřejmě poruším pravidla, ale musím to udělat . Našel jsem náhodou jeden e-shop a to co jsem viděl mnou otřáslo . Nabízejí tam opravdové blbosti za nehorázně vysoké ceny . Dle mého názoru je to okrádání a klamání věřitele . Chci s tím něco udělat a popřípadě obchod nahlásit . Je třeba libo stroj času za 80 000, zlatou rybku, co splní 5 přání za 13 000 nebo vejce draka za 79 000? Toto přece není možné. Doporučuji si vše prohlédnout, váš názor mě zajímá. Děkuji
Přeji hezký den
zkuseshop.blueghost.cz/cs/kouzelne-predmety-3/
Dobrá nálož teda. Ne každá nabídka musí být klamáním spotřebitele. U produktů nepíšou, že to umí něco, co to neumí. Viz např. Kouzelná vodička zapomnění. Neuvádí tam, že po jejím vypití zapomeneš, ale že se máš napít a zapomenout. To je rozdíl. Prostě nabízejí šunt za nějakou cenu, to není protizákonné. Každé zboží má svého kupce a zde je zřejmě cíleno na ty těžší případy. Ale jak už to zde osvětlili, je to reklama, clickbait ![]()
Bohužel toto nelze asi ani kvalifikovat jako podvod, protože podvod je úmyslné uvedení v omyl a tohle je taková blbost, že tomu nikdo neuvěří, tudíž není uveden v omyl. Když si něco z toho objednáte, nejspíš Vám přijde omluva, že zboží již není k dispozici. Pokud v tom chcete něco dělat, zkuste je napráskat na ČOI nebo živnostenský úřad.
Nedávno mě naštvali v Delmartu. Chtělla jsem si dát Menu salát a polévku k tomu za 139 Kč. Prodavač se zeptal, co chcete do salátu, co je v ceně. Když jsem řekla, že chci i losos, tak mě neupozornil a cena u toho nebyla napsaná, že to stojí 70 Kč. Pak mi to namarkoval. Já jsem mu to řekla, proč mi neřekl, že losos je s příplatkem 70 Kč? Ani se neomluvil. Jinak bych to nechtěla. I kdyby to bylo s příplatkem "jen" 30 Kč, má to říct.
Nic ve zlém, možná se pletu, ale připadá mi, že porušujete pravidlo poradny, a sice Z7 (zákaz umísťování vlastní reklamy). Váš příspěvek totiž přímo provokuje k tomu, aby se čtenář začal o tyto stránky (Vaše?
), které by jinak pravděpodobně přešel bez povšimnutí, začal zajímat. ![]()
lipanek - K mému názoru přispěla hlavně věta: "Doporučuji si vše prohlédnout..."
Neřekla bych, to jak je dotaz vložen, vypovídá o jednodušším uvažování i když, i to může být nakašírované.
Použítí slova ,,věřitel,, v tomto případě není správné, triviální neznalost interpunkce, jako uvádím zde, na konci věty .
Použití s mezerníkem. I když na konci dotazu otazník a v poslední větě je interpunkce uvedena správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.