Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vím, že tím, že sem vložím odkaz, zřejmě poruším pravidla, ale musím to udělat . Našel jsem náhodou jeden e-shop a to co jsem viděl mnou otřáslo . Nabízejí tam opravdové blbosti za nehorázně vysoké ceny . Dle mého názoru je to okrádání a klamání věřitele . Chci s tím něco udělat a popřípadě obchod nahlásit . Je třeba libo stroj času za 80 000, zlatou rybku, co splní 5 přání za 13 000 nebo vejce draka za 79 000? Toto přece není možné. Doporučuji si vše prohlédnout, váš názor mě zajímá. Děkuji
Přeji hezký den
zkuseshop.blueghost.cz/cs/kouzelne-predmety-3/
Dobrá nálož teda. Ne každá nabídka musí být klamáním spotřebitele. U produktů nepíšou, že to umí něco, co to neumí. Viz např. Kouzelná vodička zapomnění. Neuvádí tam, že po jejím vypití zapomeneš, ale že se máš napít a zapomenout. To je rozdíl. Prostě nabízejí šunt za nějakou cenu, to není protizákonné. Každé zboží má svého kupce a zde je zřejmě cíleno na ty těžší případy. Ale jak už to zde osvětlili, je to reklama, clickbait
Bohužel toto nelze asi ani kvalifikovat jako podvod, protože podvod je úmyslné uvedení v omyl a tohle je taková blbost, že tomu nikdo neuvěří, tudíž není uveden v omyl. Když si něco z toho objednáte, nejspíš Vám přijde omluva, že zboží již není k dispozici. Pokud v tom chcete něco dělat, zkuste je napráskat na ČOI nebo živnostenský úřad.
Nedávno mě naštvali v Delmartu. Chtělla jsem si dát Menu salát a polévku k tomu za 139 Kč. Prodavač se zeptal, co chcete do salátu, co je v ceně. Když jsem řekla, že chci i losos, tak mě neupozornil a cena u toho nebyla napsaná, že to stojí 70 Kč. Pak mi to namarkoval. Já jsem mu to řekla, proč mi neřekl, že losos je s příplatkem 70 Kč? Ani se neomluvil. Jinak bych to nechtěla. I kdyby to bylo s příplatkem "jen" 30 Kč, má to říct.
Nic ve zlém, možná se pletu, ale připadá mi, že porušujete pravidlo poradny, a sice Z7 (zákaz umísťování vlastní reklamy). Váš příspěvek totiž přímo provokuje k tomu, aby se čtenář začal o tyto stránky (Vaše? ), které by jinak pravděpodobně přešel bez povšimnutí, začal zajímat.
lipanek - K mému názoru přispěla hlavně věta: "Doporučuji si vše prohlédnout..."
Neřekla bych, to jak je dotaz vložen, vypovídá o jednodušším uvažování i když, i to může být nakašírované.
Použítí slova ,,věřitel,, v tomto případě není správné, triviální neznalost interpunkce, jako uvádím zde, na konci věty .
Použití s mezerníkem. I když na konci dotazu otazník a v poslední větě je interpunkce uvedena správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.