Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbosti za nehorázně vysoké ceny

Od: jakub0165 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, vím, že tím, že sem vložím odkaz, zřejmě poruším pravidla, ale musím to udělat . Našel jsem náhodou jeden e-shop a to co jsem viděl mnou otřáslo . Nabízejí tam opravdové blbosti za nehorázně vysoké ceny . Dle mého názoru je to okrádání a klamání věřitele . Chci s tím něco udělat a popřípadě obchod nahlásit . Je třeba libo stroj času za 80 000, zlatou rybku, co splní 5 přání za 13 000 nebo vejce draka za 79 000? Toto přece není možné. Doporučuji si vše prohlédnout, váš názor mě zajímá. Děkuji

Přeji hezký den

zkuseshop.blueghost.cz/cs/kouzelne-predmety-3/

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Bubák a syn - ukázkový internetový obchod od BlueGhost.cz

Myslím, že je to ze strany jakub0165 vykutálený způsob, jak si udělat reklamu na své e-shopy.

hodnocení

0x
Ja to vidim jako každý jiný obchod
Rozumnej člověk se nad tim pozastaví zasmèje a de dál
Pokud je někdo blbej tak to koupí a je to jeho boj
Osobně bych to neřešil a žil si dál svým poklidným životem
jirib
Vyzkoušeno,vše O.K.,objednán Stroj času,snad se Česká Pošta moc nezapotí...(samozřejmě na dobírku,platba při převzetí...)
Je to reklama na vytvoření E-shopu...

krt
hodnocení

0x

No, zvláštní obchod. Ale mají tam kontakt, můžete se tam optat a dejte sem vědět. Také by mě zajímalo, zda Oslíček opravdu sype 100 dvacetikrun denně. *smich*

martinna*
hodnocení

0x

Jakube..kdyby jsi dřív četl jak psal tak nebudeš dávat takové dotazy. Přečti např. sídlo firmy a kontakty. Pouhá reklama..i tak se dá vydělávat na lidské blbosti...1 klik a už máš kačku...chce to číst,číst,číst-vše

hodnocení

0x

Dobrá nálož teda. Ne každá nabídka musí být klamáním spotřebitele. U produktů nepíšou, že to umí něco, co to neumí. Viz např. Kouzelná vodička zapomnění. Neuvádí tam, že po jejím vypití zapomeneš, ale že se máš napít a zapomenout. To je rozdíl. Prostě nabízejí šunt za nějakou cenu, to není protizákonné. Každé zboží má svého kupce a zde je zřejmě cíleno na ty těžší případy. Ale jak už to zde osvětlili, je to reklama, clickbait :)

mak*
hodnocení

0x

Bohužel toto nelze asi ani kvalifikovat jako podvod, protože podvod je úmyslné uvedení v omyl a tohle je taková blbost, že tomu nikdo neuvěří, tudíž není uveden v omyl. Když si něco z toho objednáte, nejspíš Vám přijde omluva, že zboží již není k dispozici. Pokud v tom chcete něco dělat, zkuste je napráskat na ČOI nebo živnostenský úřad.

lipanek
hodnocení

0x

Opravdu, funguje to. Objednáno.

Doprava na výběr - sedmimílový hlemýžď expres, potrubní pošta po celé ČR, anebo donáška horským trollem. Platba vlastní duší.

Hi, hi, hi.

renda2
hodnocení

0x

Nedávno mě naštvali v Delmartu. Chtělla jsem si dát Menu salát a polévku k tomu za 139 Kč. Prodavač se zeptal, co chcete do salátu, co je v ceně. Když jsem řekla, že chci i losos, tak mě neupozornil a cena u toho nebyla napsaná, že to stojí 70 Kč. Pak mi to namarkoval. Já jsem mu to řekla, proč mi neřekl, že losos je s příplatkem 70 Kč? Ani se neomluvil. Jinak bych to nechtěla. I kdyby to bylo s příplatkem "jen" 30 Kč, má to říct.

hodnocení

0x

Nic ve zlém, možná se pletu, ale připadá mi, že porušujete pravidlo poradny, a sice Z7 (zákaz umísťování vlastní reklamy). Váš příspěvek totiž přímo provokuje k tomu, aby se čtenář začal o tyto stránky (Vaše? ;)), které by jinak pravděpodobně přešel bez povšimnutí, začal zajímat. ;)

doplněno 02.10.19 08:47:

lipanek - K mému názoru přispěla hlavně věta: "Doporučuji si vše prohlédnout..."

lipanek

Neřekla bych, to jak je dotaz vložen, vypovídá o jednodušším uvažování i když, i to může být nakašírované.

Použítí slova ,,věřitel,, v tomto případě není správné, triviální neznalost interpunkce, jako uvádím zde, na konci věty .

Použití s mezerníkem. I když na konci dotazu otazník a v poslední větě je interpunkce uvedena správně.

lipanek

Ano, doporučuji je divné, normálně by člověk napsal, podívejte se na to /na odkaz/.

jardaa*
hodnocení

0x
Nechápu to rozčilení. Prodávat mohu co není zakázáno. Pokud není určena cena příslušným orgánem, mohu si stanovit jakou chci. Zda prodám je jiná věc. Ostatně i obchody prodávají věci za rozdílné ceny, někdy až 1 x tolik. Komu si budete stěžovat? inzerci občanů nemluvě, podívejte se laskavě na ně, věci co stáli pár korun (pedály na kolo za 32 za 960 Kč, TP auta za 6000). Co starožitnosti a j.?Klid, praskne céfka, nevšímat si. Nebo byste rád hovínko a ono je drahé?A už jste jim nadal? Ne? Tak je práskněte na českou obchodní inspekci (coi.cz) a pak dejte vědět.doplněno 02.10.19 09:29: Mimochodem, až vychládnete, tak se pokuste tu firmu najít, zda vůůůbec existuje. Volejte, pište na 187 487 52 77, lucifer@bubakasyn.cz,

karel556*
hodnocení

0x

Proč to neprodávat když se najde trouba a koupí to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]