Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta IN 25 co to je?

Od: nikl odpovědí: 11 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat mam aplikaci Můj vlak v mobilu a zakoupil jsem si na tu aplikaci kartu IN 25 mel bych Mít slevu 25% a funguje přesne jak? Když jsi online zakoupím jízdenku tak z te ceny mě strhnou tu slevu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Koupíte si prostě jízdenku, která je o těch 25% slevněná (vyberete možnost IN25 v aplikaci). To co potom zaplatíte je už ona snížená cena. Jen se ve vlaku ještě musíte prokázat onou IN kartou.

A nebo jí mít nahranou v mobilu.

priklad1*

Mít IN kartu nahranou v mobilu slyším poprvé. Ovšem mít v v aplikaci na nákup jízdenky se slevou 25% přiřazenu taky IN kartu, tak není třeba předkládat ve vlaku žádný kód či pdf v mobilu, nebo vytištěný, ale stačí předložit tu IN kartu.

priklad1*

Mrknul jsem, že v té aplikaci si lze pořídit virtuální IN kartu. Běžně při nákupu jízdenky vybírám příslušnou slevu. Je možné, že při zaregistrování, přiřazení IN karty se hned nabízí příslušná sleva. Přece není problém v idos si nalézt příslušnou trasu a v detailu spojení je cena jízdenky pro příslušnou trasu a příslušnou slevu a porovnat to.

Nevím jak průvodčí ověřuje zakoupení jízdenky, ale v případě plastové IN karty je tato informace z ní čitelná.

hodnocení

0x

Tak ty si něco koupíš a pak zjišťuješ co to umí? Neměl bys napřed zjistit informace a pak kupovat? Trochu postavené na hlavu.

lipanek
hodnocení

0x

V e-shopu IDOSU máte chlívek s označením ,,bez slevového průkazu,, se stříškou. Ten rozkliknete a nabídne Vám různé typy /IN 25, IN 50, průkaz ZTP/, celkem 11 druhů slev. Cena je poplatná zaškrtnutému.

Můžete si udělat zkoušku. Cena bez zaškrtnutí a cena s uvedením slevy. Takže budete vědět, jestli je cena Vaší jízdy přes mobilní aplikaci správná.

krtek*

doporučuju si však ceny se slevama ještě zkontrolovat manuálně pokud se jezdí někde pravidelně...mě celou dobu baba na informacích přesvědčovala, že IN50 je lepší jak IN25 a když jsem si to hodil na papír, to kam jezdím a jak často...tak jsem měl pravdu já, že IN25 je výhodnější jak IN50

lipanek

krtek - Neskutečné, ale v dnešní době ne nemožné. ,,Nechci slevu zadarmo,, jsme tenkrát také nechápali a smáli se tomu.

priklad1*

Přece záleží na tom jak často se jezdí vlakem a kolik se projezdí. Základní platba třeba na 3 roky za IN25 a IN50 je rozdílná.

skrblik.cz/...

krtek*

lipanek: jj to jsem babě na infu taky říkal, že si kupuju slevu, abych dostal slevu...ale za ty zpoždění by měly platit oni mě spíš:)

priklad1*

Pokud IN25 stojí na rok 450 Kč tak bych musel při plném jízdném za rok projezdit 1800 Kč. Pod tuto hranici prodělám, nad tuto hranici vydělám. IN25 na tři roky by hranice byla ročně 1320 Kč a při platnosti 3 měsíce bych za tu dobu musel projezdit 760 Kč což je za rok 3040 Kč

Pro IN50 jsou hranice na rok 5980 Kč a při IN kartě na 3 roky by musel ročně při plném jízdném projezdit 5660 Kč. Nad vydělává, pod prodělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]