Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opustil mě a já jsem na dně

Od: jsemzoufala odpovědí: 15 změna:
Ahoj,věc se má tak. Byla jsem s partnerem 6 let,po 3 letech vztahu jsme začali spolu bydlet. Poslední dobou nám to ale už nefungovalo,ja začla ho podezírat,byli tam i nějaký problémy- tak jsem začala pít alkohol. Což bylo téměř každý den. Nedivím se,že ho to vytacelo, už se na sebe dívám taky jinak. To byl důvod i našich hádek,že jsem pila. Měla jsem problémy i s nadměrným pitim, neuměla jsem se kontrolovat. Přestala jsem o sebe dbát, přišla jsem o kamarády, o práci. O všechno. A On už mě asi viděl jako totální trosku. Když se na to dívám ted,když jsem sama,že jsem prostě hloupá a neuměla své problémy řešit jinak. Předtím jsem to nebrala jako problém, až když mi vše vyčetl a kamarádka,servala mě a já si uvědomila. Poslední dobou jsem měla podezření,že někoho má(jezdil pozdě domů, vypínání mobilu) furt zapíral a já se utapela v alkoholu ještě víc, až teď před týdnem jsem se dozvěděla pravdu. Od té kamarádky,co mě servala,řekla mi celou pravdu,že už s takovou alkoholickou být nechce,že žena má prát,uklízet atd a že já na všechno už kaslala . Zeptala jsem se ho a celé je to pravda. Jsou spolu 2 měsíce,čeká a ním dítě,příští rok se berou. A teď tam bydlí ona . Chvíli jsem mu i vypisovala,to jsem se pohadala i s tou jeho novou holkou,i s ním a i s tou kamarádkou ( údajně mu ji měla dohodit) . Jsem ztracená.. Miluju ho a vše jsem si uvědomila už teď, už jsem si je všechny i blokla a občas je vidavam když jdu na autobus a je mi z toho mizerně. Zakázal mi kontaktovat jeho matku s kterou jsem si rozumnela. Jinak ta holka věděla,že je semnou a přesto si s ním začala. Je o 3 roky mladší než já,mě je 22 a je mu 33. Momentálně nevím jak dál,už ho nikdy neuvidím nebo nikdy nepokecam a o to mě to štve víc. Nedokážu si představit, že spolu spí v jedné posteli,jsou šťastní a vychovávají našeho společného psa.. příští rok dokonce i dítě.:(

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Základem je se sebrat přestat chlastat a začít o sebe dbát
Je ti kurňa 22 si mladá holka život máš teprv před sebou
Tak se seber začni si užívat života udelej si s kámošema či kámoškama nákej pěknej výkend nebo rovnou dovolenou a zapomen co bylo
Vratit to nejde čeká dítě s jinou je třeba se stim prostě smířit
Život de dál

hodnocení

4x

Budete se s tím muset smířit a poučit se ze svých chyb. Nemá smysl utápět se v sebelítosti a alkoholu. Vyhledejte odbornou pomoc a začněte se dávat psychicky do pořádku. Jste mladá, tak svůj život změňte a neužírejte se tím, co je pryč a co už nedokážete změnit. Soustřeďte se opravdu sama na sebe, zde spoustu věcí změnit můžete.

lipanek
hodnocení

2x

Tyhlety první známosti a lásky nikdy do života nevydrží.

Tedy 22 let mínus 6 let, bylo Vám 16.

Takové věci, co jste vyváděla - pití, bez práce, bez péče o sebe a domácnost.To jsou věci, které si můžete vyčítat sama sobě, a je to ponaučení do života.

Čas to zhojí, opravdu to bude časem lepší, nyní se dejte dohromady a najděte si práci. A makejte, makejte, tím si vyčistíte hlavu.

Povídejte si o tom svém trápení s kamarádkami, uleví se, ale mějte na paměti, že si za to můžete jenom sama svým chováním.

Přišla jste ke všemu zřejmě lehce - k bydlení a k penězům na alkohol a nyní jste o všechno přišla, tak se nelitujte. A v dalším vztahu se více snažte a nebuďte závislá.

rv*
hodnocení

1x

Každá zkušenost se hodí. A každý by si z toho měl vzít poučení. Komu moc chutná alkohol, by si ho měl ve vlastním zájmu úplně zakázat. A teď se přestat zabírat minulostí, rozhlédnout se kolem a snad se nějaký kámoš najde.

asd1
hodnocení

0x

A ty se mu divíš?

Přestaň chlastat, najdi si koníčky, zábavu, práci, kamarády a časem se objeví nová láska. Jeho jsi zklamala a vracet se nebude, musel by zradit svojí partnerku a dítě.

Kontakt s jeho matkou ti nemůže zakázat, to je čistě na ní a na tobě. Pokud si rozumíte tak klidně pokračuj. V každém případě respektuj že utekl od alkoholičky a našel si novou partnerku, nesnaž se to rozbíjet.

alk
hodnocení

0x

Vypsala jste své chyby, no nedivte se, že si našel jinou. Možná měl také chyby, ale žena alkoholička, to asi nemohl překousnout. Vidět každý den motající se mátohu, to asi musel být pro něj zážitek. Ale je zase dobře, že jste si to uvědomila a že byste tedy měla s alkoholem přestat.

dmnk
hodnocení

0x

Takto vypadají jako ideální pár, ale je otázkou jak on sám je nadšený myyšlenkou mít po 2 měsících s někým tak mladým hned děcko . To mnoho chlapů nepotěší :) Vy se dejte do kupy. Ještě nakonec budete žít šťastnější život než on :)

jsemzoufala
hodnocení

Asi máte pravdu,takže už se nemá cenu snažit? Už jsem i zjistila,že bez alkoholu žít můžu a tak moc mi chybí. Nebo mám tomu dát volný průběh? Jenže kdyby se mi chtěl ozvat,tak nemá ani jak. Mám ho v bloku,abych neměla tendenci mu vypisovat.
iz*

Nechte to plavat!

alk

Už je pozdě na snahu. Čeká ho svatba se ženou, se kterou bude mít dítě. Hlavně vydržte nepít a najděte si práci. Pak se vám povede dobře.

jsemzoufala
hodnocení

Tak se znova hlásím, že mi lhal.. Nejspíš. Včera jsme si úplně normálně psali a z ničeho nic mi napsal,že ta jeho je ve špitále, přišla prý o dítě. To se mi zdálo divný,jelikož nejdřív psal normálně a po 20 minutách toto. Tak mi pak vypisoval,ze si to jde hodit a že jeho život stojí za h... Pak jsem šla spát,tak jsem si to přečetla rano. A dneska jsem se dověděla,od kamaráda že ho vezl a kupoval tampony ,tak těžko může být v tom.

karel556*
hodnocení

0x

Berte to optimisticky, pokud jste na dně tak už to horší být nemůže a odrazíte se pouze směrem vzhůru:)

hnbxy
hodnocení

0x
Ten vztah už nikdy nemůže být dobrý. Najděte si práci, dejte se do kupy a pak si najdete nového chlapa. Už mu nepište, nikdy. Je vám 22, máte spoustu času na nalezení správného partnera.

luc23
hodnocení

0x
Tak předně tě chápu jak ti asi je
Za druhé jediná ráda je, vzít si ponaučení z tohoto do dalšího tvého života, obrat kartu, dostat se z toho přestat se litovat
Ale naprosto chápu, že jsi smutná ale dokud se v tom budeš takto "válet" a líto ať se, ver mi že ti nic nepomůže, naopak.

jsemzoufala
hodnocení

No,dopadlo to tak. Že vlastně neví,jestli s tou holkou bude dál. Že jim to jaksi neklapne a že ta holka ho spíš bere jako kamaráda/spolubydlicího, než jako přítele.
Teď se se svým ex scházím, asi jen kvůli sexu. Je nám spolu hezky,ale víme,že se k sobě nevrátime. Protože by to nefungovalo. Ale naše večery jsou opravdu krásné. Skvěle si povídáme, užíváme. Tak asi jako na začátku našeho vztahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]