Dobrý den, kamarádovi jsem půjčil před asi před skoro rokem 50000Kč. Je ode mě daleko přes 400km, na druhém konci republiky. Je nějaká možnost aby mi ty peníze poslal? Pokud by to bylo na účet nebo složenkou na adresu, tak by mě mohl FÚ napadnout, že je to můj příjem který musím zdanit. Ty peníze jsem mu tenkrát dal osobně. Jak to udělat? Jezdit se mi tak daleko kvůli tomu nechce. Děkuju
normalne bych napsal do poznamky vraceni pujcky a vic neresil , pokud by neco meli tak se muzou kamarada zeptat a ten jim to urcite potvrdi
navic 50 tacu financak zajimat nebude
staram se v nejblizsi rodine o finance co se tyce uroceni a vzdycky to pretahnu pres muj soukromy ucet at se tam dela obrat, rocne pres neho protahnu o hooodne vic nez tebou zminovana pujcka a jeste se nestalo aby se nekdo na neco ptal
Přes ten western union jsou teda velké poplatky, za převod 50 000Kč chtějí 2137Kč, to se mi za to opravdu dávat nechce Tak jak píšete nejlepší se mi zatím zdá poslat peníze složenkou na adresu a do poznámky napsat vrácení dluhu. Nebo zabalit peníze do obálky a poslat jako cenné psaní s pojištěním na těch 50000Kč? Děkuju
gumid
A kolik si myslíte, že dáte za naftu či benzín, když pojedete 400km osobně (+čas,jídlo,opotřebení auta)...
karlik*
Dojed tam na své náklady, to ne. Jde mi o to jak to udělat, abych tam nemusel osobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.