Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přimět k odvázání

Od: annonim odpovědí: 7 změna:

Čus, nemám ani tak problém, jakožto dilema..

S jednou holkou jsme si byli před nějakou dobou blízcí (5-6měs), pak se něco stalo a od té doby jsme spolu nekomunikovali, asi až před měsícem, a okamžitě se to přesunulo zase do fáze "něčeho víc", jenže už se nedokážeme odvázat a jsme si toho oba vědomy. ikdyž by jsme chtěli..Jsem kluk a je mi 14 a myslím si že by měl se nějak dříve odvázat kluk, jenže to nedokáži, ikdyž bych chtěl..díky...(zamilované sms sou skoro na dením pořádku)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

1x

Ve 14 letech takové dilema.*srdce* Prostě spolu kamaraďte a uvidíte oba časem ,co se z toho vyvine. Třeba je někdy lepší pěkné kamarádství, než něco víc.Zvlášť ve vašem věku. *pusa*

klp32
hodnocení

Já vím, ale k čemu kamarádství, když může býti viditelně více..

kytka*

Jasně tak jo, to přeci poznáš, ne? Jestli ji jak píšeš znáš, tak to vycítíš.*palec*

mlks
hodnocení

Jo, jo, ale tady jde o to jak se přestat bát nebo "stydět", jako by nás ten incident poznamenal..?

slonbonjohn*

Sice je ti 14, ale někomu pomůže před nějakým rozhodnutím ,,panáček,,. Jeden.

mlks
hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Postav se k tomu jako chlap! Bez nějakých cavyků a okolků. Ta holka na to určitě čeká a není nic jednoduššího, než říct : Co jsme si, to jsme si, zkusíme to znovu od začátku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]