Dobrý den nestalo se někomu že by mu volali z úřadu práce bezdůvodně. Schůzku jsem neměla tu mám až na zítra a na žádnou jsem nezapomněla. V pátek jsem měla jít na povinný sezení skupinový a tam jsem byla tak nevím co se mohlo stát.. Děkuji
Dobrý den. A Vy jste hovor nevzala, abyste se dozvěděla co Vám chtěli? Také mne napadá, že třeba chtěli zítřejší schůzku odložit na jiný termín. Nějaký důvod určitě byl..
doplněno 30.09.19 21:51:
Zítra jděte normálně na ÚP na sjednanou schůzku a dozvíte se proč Vám volali.
Já to nestihla vzít máme doma dítě a musela jsem pomoct sestře já vím že to není důvod ale v poslední době se mi hůř vzpomíná na věci a kdyby volali kvůli tomu pátku tak by to bylo okolo poledne a ne až v pět hodin odpoledne.. Vážně nevím co dělat
S Úřadem práce po telefonu opatrně. Co máte dohodnuto, to ze své strany důsledně dodržte a nějaký telefon vás nemusí zajímat. Veškeré naplánované schůzky se zaznamenávají a vynechání znamená vyřazení, pokud nemáte neschopenku nebo vážný lékařský zákrok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.