Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonát z Úřadu práce

Od: kifik21 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den nestalo se někomu že by mu volali z úřadu práce bezdůvodně. Schůzku jsem neměla tu mám až na zítra a na žádnou jsem nezapomněla. V pátek jsem měla jít na povinný sezení skupinový a tam jsem byla tak nevím co se mohlo stát.. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Napadá mě třeba možná změna týkající se zítřejší schůzky.

hodnocení

1x

Neřešte, to nebo snad máte povinnost vzít každý telefonát?

hodnocení

0x

Dobrý den. A Vy jste hovor nevzala, abyste se dozvěděla co Vám chtěli? Také mne napadá, že třeba chtěli zítřejší schůzku odložit na jiný termín. Nějaký důvod určitě byl..

doplněno 30.09.19 21:51:

Zítra jděte normálně na ÚP na sjednanou schůzku a dozvíte se proč Vám volali.

kifik21
hodnocení

Já to nestihla vzít máme doma dítě a musela jsem pomoct sestře já vím že to není důvod ale v poslední době se mi hůř vzpomíná na věci a kdyby volali kvůli tomu pátku tak by to bylo okolo poledne a ne až v pět hodin odpoledne.. Vážně nevím co dělat

hodnocení

0x
Vy nemáte telefon, z kterého lze zavolat zpátky? Některé typy telefonů to už umožňují..
Pokrok se nedá zastavit.
kifik21
hodnocení

Ano mám ale všimla jsem si toho až po té páté hodině odpolední a to už bych se tam nedovolala

lipanek
hodnocení

0x

Nemyslím, že se volá kvůli zrušení schůzek. Chodila jsem tedy v Praze a tam je povícero přepážek. Takže vždycky může převzít pozvaného jiný pracovník.

Pokud máte schůzku trošku později, můžete tam hned ráno zavolat, oč se jedná.

Také to mohl být přehmat, tedy omyl a o nic se nejedná.

Pokud by se něco vážného opravdu stalo, tak napíší SMS, anebo e-mail.

Zkontrolujte si ještě příchozí poštu na e-mailu.

jenda2*
hodnocení

0x

S Úřadem práce po telefonu opatrně. Co máte dohodnuto, to ze své strany důsledně dodržte a nějaký telefon vás nemusí zajímat. Veškeré naplánované schůzky se zaznamenávají a vynechání znamená vyřazení, pokud nemáte neschopenku nebo vážný lékařský zákrok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]